Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megbántam, hogy nem mentem (...

Megbántam, hogy nem mentem ( és nem is engedtek a szülők) főiskolára. Van még értelme elkezdenem?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok és állatorvos szeretnék lenni, gyerek korom óta mindig az akartam lenni, sajnos az élet nem úgy hozta, hogy az lehessek. Család és házi állatok mellett nem tudnék ott lakni 6 évig Budapesten! Pénzem havi kereslet gyári munkából 123 000 Ft. Utazni fel minden nap az egyetemre nem hiszem, hogy tudnék mert 2 óra út és minden nap+ hétvége 1x munka nap.
2015. jan. 28. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Google a barátod. Én is javasolnám az állatorvosi asszisztenst, ha elvégzed, és sikerül is munkát találni, konkrétan egy állatorvos mellett fogsz asszisztálni nap, mint nap.
2015. jan. 28. 19:14
 12/18 A kérdező kommentje:
Az nem lenne rossz, mégis állatok társaságában vagyok csak nem én végzem a munka javát.
2015. jan. 28. 19:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Állattenyésztőt itt tudok, mert én is itt tanulo, csak vadgazda mérnökit:

[link]

Egyébként ha érdekel, a vadgazda mérnöki bsc után szokott indulni vadegészségtan szakirány, az is hasonló, csak nem kiskutyákkal, hanem vadállatokkal.

2015. jan. 28. 19:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Wow ez nagyon tetszik az állattenyésztő mérnök! Az a baj, hogy annyi minden tetszik, annyi mindent megtanulnék, csak annyi dologra nincs időm, járnék ide is, oda is, szinte mindehová. Tanulni akarok, ismereteket szerezni. A pénz nem is érdekel, nekem a tudás a fontos amit szerezhetek belőle!
2015. jan. 28. 19:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Akkor azt javasolnám, hogy nézd végig a sulik oldalát, hogy milyen tantárgyaid lennének. Időigényes, de én is így választottam ki anno az iskolát és a szakot.És akkor látod, melyik szakon van több olyan tárgy, ami jobban érdekelne.

KEzdésnek: felvi.hu -itt végig tudod nézni, melyik suliban milyen szakok vannak.

2015. jan. 28. 19:33
 16/18 anonim válasza:
5%
a felsooktatas szar, senkinek se ajanlom.. Kesz idegbaj az egesz !!!
2015. jan. 28. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Allatorvosi asszisztens szak nincs Magyarorszagon, okj-s tanfolyam van vagy volt, de ennel a munkanal inkabb a protekcio es a gyakorlat szamit, mint a vegzettseg. Kulfoldon inkabb van eselyed ilyesmit csinalni es meg is elni belole. Ha itthon akarsz maradni, akkor inkabb az allattenyeszto szakot javaslom.
2015. jan. 28. 20:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Harminc ėvesen mentem fősulira /három gyerek mellett/ezért soha nem késő,ha akarod ,megtalálod a módját.Ami tuti,előbb vetesd fel magad az egyetemre,az is nagyon nehéz és sok rákészülést igényel,aztán,lehet rögtön halasztást kérni,hogy megtervezd az oda járást.
2015. jan. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!