Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen dolog az...

Szerintetek milyen dolog az alábbi eset? Lent.

Figyelt kérdés

Debrecenben délután mindig mikor megyek dolgozni busszal, felszállnak az ellenőrök is, de olyankor nem ellenőriznek, hanem dèlutáni műszaműszakban mennek 14:30-ra ki a jelentkező helyre. Csak sima utaskènt.

A lényeg az hogy előttem egy csaj ült aki feszt a mobiltelefonját nyomkodta uzengetett, le sem vette a szemét a telefonjáról. Amikor felszálltak az ellenőrök, le ültek ,az egyik a csaj mellé kivulre, mert ott volt szabad hely. Az ellenőr beszélgetett a vele szembeszembe ülő kollégájával, de közben fél szemmel nèzte a csajnak aki melette ült a telefonját ,hogy miüzenetetit üzüzenetetget, de a csaj nem látta mert annyira a telóját figyelte. Az ellenőr közben beszélgetett továbbra is kollégájával de újra és újra odafordította a csaj telefonjája a szemét.

Szerintetek illik ilyet ,hogy lesi valaki buszon, hogy a melette ülő idegen kinek mit ír, vagy nincs benne semmi ha lesi valaki?

2015. jan. 24. 22:56
 1/5 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért de telefonrol netezek.
2015. jan. 24. 23:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem szép dolog, ez igaz, de számomra bocsánatos bűn, mert én is szeretem kilesni, más mit ír. Ki is szoktam. :)
2015. jan. 24. 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengetegen csinálják ezt, én néha a Metro szalagcímeit olvasom el, vagy konstatálom, hogy ez is viberezik. Konkrétan mások üzeneteit sose olvasom el, de igazából az is amit csinálok van akkora bunkóság...:D

Mondjuk egyszer egy DMben a biztiőr beállt konkrétan mögém és beleolvasott az üzenetembe amíg irkáltam, az már kiverte nálam is a biztosítékot.

2015. jan. 24. 23:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszer csináltam ezt énis, ugyanis majdnem egy orat kellett egyedul utaznom... Nem volt privat beszelgetes, szokasos semmilyen temak, milyen napod stb... Igy nem is volt buntudatom.

De aljas dolog. Azota se csinaltam, es nem is fogom, nem illik, maganugy, ki mit ir...:) Habar ha valaki ujsagot olvas a cimeket elolvasgatom hiaba az ove...:D

2015. jan. 24. 23:22
 5/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk én személy szerint úgy vagyok vele, hogy aki írogat a telójáról és sokan vannak jelen abuszon, villamoson, akármin, akkor vállalja azt, hogy màs beleleshet. Ha ezt nem szeretnè ,akkor mikor még otthon van, vagy , ha leszáll a buszról akkor üzenetgessen szerintem.
2015. jan. 25. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!