Fiúk, lanyok! Ti elitelnetek azer mer vannak melleim es jo a seggem (sokan mondjak, de szerintem is bar nem akarok nagykepuskodni)?
Es azer mer mondjuk kicsit kivagottabb poloban jarok suliba??? Es 13 pasim volt de egyikkel sem mentunk tovabb a csoknal... Es az egyik oszt. tarsam szerint sarkon allo(szepen fogalmazva) vagyok... Pedig semmi olyant nem csinalok ami olyan viselkedes lenne... Es buszke vagyok arra amim van... Ez olyan nagy gond lenne???
Aki tud valaszoljon...
Elore is koszi... De ha lehet csak normalis ertelmes valaszokat irjatok...
Ennyi évesen a 13 pasiba azt is beleszámolják a kis pitsák, aki szépen néz rájuk.
Remélem, itt is ez a helyzet, és a 13 nem a mélyfúrók száma, ellenben ez qrva gáz.
Ha ez utóbbi eset igaz, kérdező, akkor elárulom neked: nem a segged és a melleid irigylik, hanem tudják, hogy rib.anc vagy, és lenéznek, kigúnyolnak. A kettőt összetéveszteni halálos vétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!