Miért szeret valaki meztelenül lenni?
Figyelt kérdés
A barátom meztelenül alszik (még télen is), a lakásban is sokszor úgy màszkál otthon. Mi ebben a jó?2015. jan. 14. 07:19
1/13 anonim válasza:
megspórolja a pizsamamosást, és a gatyája se kopik
2/13 anonim válasza:
Először is annyival kevesebb ruha lesz piszkis.
Másodszor kènyelmesebb, mint mindenfèle sorozqtgyártott ruha.
Harmadsz kevèsbè fázol, mert alapállapotod ameztelensèg lesz ès annak megfelelően fűt a szervezet.
3/13 anonim válasza:
Én is meztelenül alszom télen is.
Sokkal kényelmesebb. Nem vág a pizsama varrása, dereka.
4/13 anonim válasza:
fúúú, tudod tök kényelmes az a viselet, ráadásul jó érzés amikor szellőzik odalent :)
5/13 anonim válasza:
Mert igénytelen. Nem az alvás miatt, hanem mert meztelenül járkál a lakásban.
6/13 anonim válasza:
Ez a természetes állapot, én is szoktam meztelenül lenni otthon. Kényelmes érzés nekem, persze a higiéniára különösen figyelek ilyenkor.
7/13 anonim válasza:
Nekem melegem van. Télen is. Sokszor úgy is, hogy a fűtés sincs bekapcsolva, vagy csak minimálisan.
Mondjuk én alsógatyát azért veszek mindig, anélkül nem kényelmes. Mást viszont nem, ha nem muszáj.
9/13 anonim válasza:
Én is meztelenül alszok, most főképp azért, mert nemrég körülmetéltek és mindennemű alsónemű kellemetlenül dörzsöli a makkost.:D
10/13 anonim válasza:
Hogy spórolna már pizsamamosást? Mert akkor a lepedőt nem kell mosni? Elég igénytelenség meztelenül aludni, mindkét nemnél vannak éjszaka érdekes folyások, váladékok, beizzadás, stb. És nem hinném hogy mindennap mosnak lepedőt. Ellenben én alsónadrágot minden nap cserélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!