Betonfagyi kérdése:
Lehetséges, hogy valakinek csökkenjen az IQ-ja?
Figyelt kérdés
Kiskoromban csináltam egy hivatalos tesztet és 117 jött ki most is csináltam a mensát és 108 jött ki ...2015. jan. 10. 18:22
11/12 anonim válasza:
Nekem jóval magasabb, mint 118. Probléma nélkül végeztem az egyetemet. A világ a vesztébe rohan. Nincs jövőkêpem. A sík hülye középiskolai (bukott) osztálytársam ma tízszer jobban áll anyagilag...
De el is mondták a Mensa-n a teszt előtt: az IQ az, amit az IQ teszt mér. Kb ennyi a jelentősége.
12/12 anonim válasza:
A korosodás során mindenképpen csökken. A baj csupán az, hogy ez a teszt nagyon kapcsolódik a technikai fejlődéshez (információ technológiához) és aki járatlan benne, az bizony alacsonyan teljesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!