Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők közül ez nagyon ritka...

Nők közül ez nagyon ritka hozzá állás?

Figyelt kérdés

Nem szeretek magammal táskát vinni és nem találom értelmét a táska cipelésének. Minden ami fontos az a zsebemben van,bár van amikor tényleg kell a táska.

Valamint: Nem értem értelmét a folytonos shoppingolásnak,akkor veszek meg valamit ha tényleg szükségem van rá.

Előre is köszi a válaszokat.

2015. jan. 7. 15:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. :)
2015. jan. 7. 16:08
 2/14 anonim ***** válasza:
Itt vagyok én is.Utálok vásárolgatni.Ha valami kell, célirányosan elmegyek és megveszem.
2015. jan. 7. 16:15
 3/14 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam hobbiból vásárolgatni, bár ha már egyszer ott vagyok, azért szétnézek.

Táskát viszont mindig hordok magamnál, mert sem a pénztárcám, sem a telefonom, sem az esernyőm nem férnek el a zsebemben. Mindezek mellett még általában nálam van a buszbérletem, zsebkendők, rágó. Ha mindet összevetjük, nincs az a zseb, amibe be tudnám tuszkolni őket együtt, de még akkor sem, ha az esernyőt otthon hagyom.

2015. jan. 7. 16:20
 4/14 piriiiii ***** válasza:
I'm here.
2015. jan. 7. 16:23
 5/14 anonim ***** válasza:
Én se szeretem a táskákat, de nincs is rá szükségem, sok a zsebem :)
2015. jan. 7. 16:24
 6/14 anonim ***** válasza:

én nagyon utálok vásárolni, rettentően elfáradok tőle, melegem van, stb.

a táska viszont kell. utálom, ha a zsebemből kicsúszkálnak a dolgok.

2015. jan. 7. 16:25
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Nem, nem vagy különleges, vagy jobb másoknál, akik táskát visznek magukkal és vásárolnak. A kérdés buta volt, szerintem teljesen egyértelmű a válasz.

Mindemellett nem kéne lenézni másokat (ha még nem is mondod ki egyenesen), amiért nem olyanok, mint Te, hiszen nem vagy etalon. Mindenki másban leli az örömét, más szeret magánál hordani.

Még egyszer, hogy megértsd: buta kérdés volt.

2015. jan. 7. 16:31
 8/14 anonim ***** válasza:
én táska vagy szatyor nélkül nem megyek szinte sehova. attól függ, hogy hova megyek. a vásárlás nálam alapból úgy működik, ha kell valami akkor célirányosan megyek nézelődni. plázákban már egyre kevesebbszer szoktam vásárolni menni, mert nincs olyan ami tetszene, így inkább internetes aukciós oldalakon vásárolok ruhát és ott jóval olcsóbban hozzájutok.
2015. jan. 7. 16:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Táska nélkül szeretek mászkálni én is, úgy sokkal szabadabbnak érzem magam. Így télvíz idején, mikor kabátban mozog az ember, könnyű elhelyezni a dolgokat a zsebekben.

Nyáron már kicsit körülményesebb, mert kevesebb a zseb.

(Főleg ha kisminkelve megyek valahová, és viszem az alapozót is a korrigáláshoz, azt kicsit problémás elhelyezni, mert a kedvenc alapozómat sajnos egy jókora üvegtégelyben árulják.)

Vásárolni meg jó, akkor, ha valami szép darabot pont kedvező áron tudsz megcsípni, csak sajnos már így is túl sok a ruhám, nem férek el tőlük, úgyhogy inkább nem veszek, hanem eladok, az OLX-en.

2015. jan. 7. 16:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Amint láthatod, nem számítasz ritkaságnak.
2015. jan. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!