Segítene valaki? Van egy barátnőm. Emo, de nem tudja, milyen. Kíméljetek a linkektől! Konkrét "fajta" neveket várok.
Figyelt kérdés
Folyton feketébe van kendővel, láncos kiegészítőkkel smink nélkül. A haja elől tépet, de ennyi, csak sima kiengedet. A hangulata nagyon változó. Nincs öngyilkossági hajlama, nem vágdossa magát. A zenei ízlése... hát, AFC-től kezdve Violettáig sok mindent hallgat. Sok oldalon néztem már "emo fajtákat", de egy olyan sincs, ami igazán illene rá. Nagyon sokszor nagyon sokat nevet, de ha rossz kedve van, akkor sokszor befordul. Sok "depis" rajza, dalszövege és verse van.
Tudja valaki, ez milyen fajta? Csak értelmes válaszokat várok. Aki túl hülye, hogy ezt felfogja, tudom sajnálni. És előre is köszi a válaszokat.
#emo #Emo fajta
2015. jan. 5. 22:17
11/14 anonim válasza:
Én is ezt mondom neki. Kit érdekelnek a fajták?
12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az utóbbi igen hasznos volt.
2015. márc. 5. 18:08
13/14 A kérdező kommentje:
Az utolsó előtti. Bocs, Vilu459, nem láttam, hogy írtál. :D
2015. márc. 5. 18:10
14/14 anonim válasza:
11 éves vagyok és egy olyan emos a barátnőm aki vagdossa magát de én mégis szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!