Külföldön is úgy gondolják (v.európába) hogy a magyar nők a világon a legszebbek? Vagy ők annyit tudnak, hogy mi ezt gondoljuk magunkról, vagy ennyit se? És pl. Németo. Ahol sok a magyar már kialakítottak véleményt?
és mi a ti véleményetek erről a "mondásról"?
ja és Nem tudom mennyire tartozik ide ez a kérdés
Szerintem ezt azért is mondják, mert a magyar nők elég fesletten öltöznek, meg elég könnyűvérűek is.
De ugye azt tudjuk, hogy magyarok a legokosabbak is meg hát szinten mindenben a legjobbak..saját maguk szerint..
Raádásul a magyar lányoknál jellemző az indokolatlan „ jó magyar” nagyképűség, ami keveredik a nyugatról ömlő „csodás lények a nők” mantrával is. A magyar nők többsége szerintem csak szexre alkalmas, arra is inkább 30 éves korig, mert iszonyúan lepukkannak utána. Intelligenciában egy magyar (humán) diplomás nő nagyjából egy külföldi gimnazista szintjét karcolja alulról.
Az átlag nő arrogáns, átlagos képességű, bunkó, aki esküdözik, hogy nem érdeklik az alkalmik, nem szereti, ha leszólítják, kéreti magát, aztán ha elég domináns, férfias vagy, 2 óra alatt ágyba tudod vinni őket.
#20, #21 Nagyon nagy igazságokat írtatok! Én is pont így látom!
Konkrétan valami hasonlót írt nekem egyszer egy kretén, full bunkó, tahó csaj, amit #20-as írt:
"Sajnos úgy néz ki, hogy a hazai nők túl sokat képzelnek magukról, mint valami ajándék amit ki kell "érdemelni"."
Szerintetek miért ilyen bunkók és nagyképűek a magyar nők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!