Payne19 kérdése:
Anyukám kinai apukám meg magyar, de rajtam szinte semennyire nem látszik hogy kinai vér is van bennem. Szerintetek sem felismerhető hogy van bennem kinai is?
2015. jan. 4. 03:26
11/18 anonim válasza:
Szerintem aranyos vagy és alig látszik :)
12/18 anonim válasza:
Icipicit észre vehető a szemeden hogy vann benned ázsiai vonás is:)
13/18 anonim válasza:
Ugye normális esetben nem így áll a szemed?
Mivel tudom, hogy félig kínai vagy, ezért látom benned a vonásokat, de ha nem tudnám, nem gondolnálak annak.
14/18 anonim válasza:
csak azért látszik,mert erősen kivan húzva a szemed,de rajtam állítólag jobban látszik pedig ha jól tudom akkor nekem még Ázsiai rokonom sincsen
15/18 anonim válasza:
A szemeden éppen hogy nem látszik, mivel a kínaiaknak hosszúkás és vékony a szemük :)
16/18 anonim válasza:
latszik szemeden.ne szegyeljed-helyes lány vagy.
17/18 anonim válasza:
Nem látszik mert a magyar emberek között mindenféle van. De a te gyereked lehet hogy már jobban fog hasonlítani a kínaiakra, mert a genetika így működik.
Voltak is ilyen esetek hogy fehér bőrű párnak fekete gyereke született, aztán a férfi azt hitte hogy a nő megcsalta de szerencsére a nagymama bevallotta hogy nem fiam, nem a feleséged csalt meg hanem én csaltam meg apádat.....
18/18 anonim válasza:
Woow! Azok a szemek... Gyönyörű vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!