Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan tudom hogy jó pasi...

Honnan tudom hogy jó pasi vagyok e?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, és kicsit bizonytalan vagyok amikor csajozni kellene. Félek mindig hogy beégek. Honnan tudjam hogy jó pasi vagyok?
2015. jan. 2. 10:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet és megmondjuk!
2015. jan. 2. 10:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Képet nem szeretnék nehogy ismerősre akadjak, vagy nehogy vmi facebook trükk áldozata legyek. BOCSI!
2015. jan. 2. 10:59
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt innen tudhatod meg. Meg kérdezed és megmondják.
2015. jan. 2. 11:02
 4/16 A kérdező kommentje:
jó tegyük fel hogy megkérdem. És honnan tudom hogy nem e azért mondja csak hogy ne bántson meg.
2015. jan. 2. 11:10
 5/16 anonim válasza:
81%
Menj el bulikba, és próbáld ki, hogy fel tudsz-e szedni lányokat. Ha 1-2 buli után összejön valami, akkor az vagy. Ha nem, akkor inkább kezdj el gyúrni a szövegedre.
2015. jan. 2. 11:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Relatív, a lányoknak sem egykaptafás ugyan olyan srácok jönnek be, legalábbis nem mindegyiknek. Így bár ha nem is tetszel mondjuk a legdögösebb csajnak a suliból vagy bulin, még mindig lehetsz ideálja mondjuk a legértelmesebbnek, az aranyos csajnak, stb. Fontos az önismeret, hogy tudd magadról mi hány méter, ki vagy, mit akarsz egy lánytól, mi az erősséged. A legfontosabb, hogy ismerkedj, beszélgess bármilyen egyéb szándék nélkül, csupán az ismerkedés vezéreljen. Miután megtudtok magadról pár dolgot, azok szerint tudsz már dönteni, ahogy a lány is, akivel beszéltél. 21/f
2015. jan. 2. 11:39
 7/16 A kérdező kommentje:
rendben. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
2015. jan. 2. 12:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Menj el buliba,próbálj ott ismerkedni,ne félj,hogy elutasítanak,mész a kövihez :)

Én most voltam 2 buliban,voltak elutasítások,a legfőbb hibám az volt,hogy nagyon bergútam,szóval figyelj arra ,hogy ne igyál olyan soakt :)

2015. jan. 2. 13:19
 9/16 A kérdező kommentje:
rendben köszi
2015. jan. 2. 18:26
 10/16 anonim ***** válasza:
Az vagy,aminek gondolod magad és ez most komoly! Gondold azt, h jó pasi vagy,akkor az leszel!
2015. jan. 3. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!