Miért vagyok ennyire gyerekes?
16 éves vagyok, mégis képtelen vagyok úgy viselkedni, mint egy érett ember, más osztálytársaim sokkal érettebbek nálam...Az egyik csaj pl. 16 évesen egyedül lakik albérletben, én meg azt se tudom, hogy kell befizetni egy csekket ._. Ráadásul amíg másokkal ennyi idősen csomó mindenről el lehet csevegni, velem semmiről sem...
Hogy legyek felnőttesebb? :(
16/L
Ne legyél.
A fiúk szeretik a kislányos lányokat.
Arra, hogy 16 évesen egyedül albérletben lakik nem feltétlen kéne büszkének lennie. Nehéz egyedül élni, és biztos vagyok benne, hogy nem ő keresi meg rá a pénzt, csak kikönyörögte, hogy ne kelljen koleszba mennie.
Sok mindenről? 16 évesek mindig csak a közös érdeklődési körükről beszélnek, amihez semmi tudás/műveltség nem kell.
Okés, hogy sokan szeretik a kislányos lányokat, de azért van egy határ :/ Én néha komolyan olyan vagyok, mint egy 5 éves és olyan gáz...Meg másokkal azért komoly témákról is lehet beszélgetni, én meg képtelen vagyok az ilyenekhez mit hozzászólni :(
Amúgy az igaz, hogy a csaj lényegében tényleg ezért kezdett albérletezni, mert kolis volt, csak utálta, ezért kikönyörögte a szüleitől xD De azért számomra akkor is tiszteletreméltó (ez de komolyan hangzott xd), hogy ennyi idősen már magát tartja el...és én erre nem hiszem, hogy képes lennék. Engem ha anyáék beraknának egy albérletbe és ideadnának x forintot, hogy tartsam el magam, tuti elkölteném azt a több tízezer ft-ot úgy 2 nap alatt mangákra meg hamburgerre meg csokira meg befogadnék egy kiscicát is, akit az utcán találtam, aztán csodálkoznék, miért kaptam el valami betegséget ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!