Mi lett velem? Miért van ez? Ideiglenes vagy . Talán mégse? :/
A rajz a mindenem...mikor nem rajzolok...akkor is rajzolok :D
Imádtam és szabad lehettem akkor mikor festhettem,rajzolhattam,firkálhattam.Igen,nem véletlenűl beszélek múlt időben.Ugyanis nem tudom..meguntam..már nem kelti fel annyira a figyelmem,nem érzek akaratot,ösztönzést ,vágyat,hogy leűljek és alkossak.Pedig a rajz ténleg az életem..abban vagyok a legfelszabadultabb...minden másban feszengek ,nem találom a helyem,szerencsétlen vagyok...
Miért pont a rajz iránt vesztettem el az érdeklődésem?
A válaszokat köszönöm!
történt valami? vagy fokozatosan alakult így?
nem értek ehhez, de vegyél pár új rajzos kelléket, hátha meghozza a kedved. vagy menj szép helyekre,m hogy ispiráljanak.
engem régen a könyvek érdekeltek, évi 500 normális volt.
most évi 10kb.. most kezdtem el újra olvasni a régi kedvenceimet, a téli szünetben. újra érzem, hogy fel tudnám venni a régi tempót, csak sok minden változott. barátom van, tanulnom kell, dolgozni mellette. nincs idő, buszon is tanulok.
szóval ha nincs ötleted mitől lehet ez, próbáld felidézni anno miért szeretted annyira ezt.
ne hagyd kárba veszni a tehetséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!