Szép? Sminkkel, smink nélkül
2014. dec. 23. 13:00
11/18 anonim válasza:
Kíváncsi lennék egy őszinte mosolyra, amúgy szép arca van. És tényleg nagyon vastag a szemöldöke, smink nélkül szimpatikusabb, bőven elég lenne neki a szempillaspirál meg egy kis szemceruza, cicaszemek feleslegesek.
13/18 anonim válasza:
Sokan mondják erre hogy gyönyörű, meg szép. Nekem olyan műanyagszaga van az egésznek, ilyen plázacicababa elsőre. Abszolút nem jön be. 20/F
15/18 anonim válasza:
Szerintem mind a két képen (túlzottan is) ki van sminkelve, de egyébként szép :)
16/18 anonim válasza:
nekem még kis csitri vagy :D majd néhány év múlva esetleg, de nem sok jót látok, bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!