Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lennél, ha virág lennél?...

Mi lennél, ha virág lennél? És mi, ha állat?

Figyelt kérdés

Olyasmire gondolok, hogy rózsa lennék, mert szép vagyok, de szúrós, tulipán, mert egyenes vagyok, de hideg stb.

Cica, mert hízelgő, de önálló.

Kor nem fontos, de érdekel, hogy fiú vagy-e vagy lány.

(Ha még tudud...) :)

2014. dec. 22. 23:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

Virágként lótusz lennék. A mocsarakban kezdenek el nőni, de végül kiemelkednek a napfényre. Nagyon hülyén hangzik tekintve, hogy egy virágról van szó, de ez miatt valahogy 'erősnek' tűnnek számomra. Állatnak remélem kihaltak is számítanak, mert az óriásszarvast választanám. Azokkal a hatalmas agancsokkal büszkének és nemesnek tűnik.

18/F

2014. dec. 23. 00:51
 12/23 anonim ***** válasza:
71%

Állatként róka lennék, na nem azért mert sunyi vagyok, inkább a ravaszsága miatt, azt sem rossz értelemben véve. Azért is mert ragadozó állatok, de nem a nagy, erős, hivalkodó fajtából mint egy oroszlán. Valahogy illik hozzám azt hiszem.

Ha virág lennék levendula lennék, mert imádom az illatát. Nem egy csodaszép növény, de szerintem attól még vonzó.

2014. dec. 23. 01:32
 13/23 anonim ***** válasza:
És lány voltam.
2014. dec. 23. 01:32
 14/23 anonim ***** válasza:

gondolom Jácint, mert más férfi virágév nincsen, ugye?

állatnak meg Farkas, mert az is használható keresztnévnek :P

2014. dec. 23. 01:39
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

En ha virag lennek,tavirozsa lennek mert az ritka es kulonleges...

Ha allat lennek madar lennek es bejarnam az egesz vilagot...

2014. dec. 23. 09:46
 16/23 anonim ***** válasza:
87%
Jajj bocsi elfelejtettem irni,15 voltam es lany.. :)
2014. dec. 23. 09:47
 17/23 Firedoom ***** válasza:
54%

Ha allat lennek akkor sas, mert az teljesen szabadon szarnyalhat es a levegőben nincsen vetélytársa.

A virágot nem tudom

/f

2014. dec. 23. 09:54
 18/23 A kérdező kommentje:

Nagyon érdekes válaszokat írtatok, különösen azok a hozzászólók, akik meg is indokolták, hogy miért lennének azok, amiket választottak.

Mindenkinek köszönöm, mentek a zöld kezek. Ha ugyan ez számít valamit.

Annak a hozzászólónak, aki felőlem érdeklődött:

Ha növény lennék, olajág lennék, mert a végletekig pacifista vagyok. Ennek ellenére állatként tigris lennék, mert a kicsinyeimet minden és mindenki ellen megvédeném, még akkor is, ha az előző álláspontomat fel kellene adnom.

Minden ember összetett, nem csupa jó vagy csupa rossz, és ez a ti válaszaitokból is kiderül!

2014. dec. 23. 10:38
 19/23 anonim ***** válasza:

rózsa lennék, mert szúrós vagyok,de ha jól "tartasz" nem okozok fájdalmat.

Ha állat akkor medve lennék,mert nagy és ijesztő állat de meg van benne is a szépség

Lány vagyok

2014. dec. 23. 13:59
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha virág lennék, gyöngyvirág lennék, mert aprócska, törékeny, sápatag és elbújik a többi virág között, de a maga módján mégis szép. :)

Ha állat lennék, akkor szalamandra, mert ritka és különleges és nagyon szeretem a szalamandrákat.

Köszönöm, hogy elolvastad és kérlek, ne pontozz le. :)

2014. dec. 23. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!