Beszélgetéskor mennyire gondoljátok át, hogy mit mondtok? Nekem nem megy. Tudtok tanácsolni valamit?
Adott helyzetben nem tudom mi lenne a jó válasz, csak azt mondom ami éppen eszembe jut az adott témáról.
Otthon mikor átgondolom mit mondtam, rájövök, hogy nem is volt teljesen logikus.
pl A-t mondok, megkérdezik miért? (fogalmam sincs), eszembe jut valami hozzá kapcsolódó és azt kimondom, mikor az lehet hogy az A- ellentéte, vagy is pont a kérdésre a válasz.
Ez a sztori akkor volt mikor azt kérdezték, hogy mi a helyzet egy ismerősömmel? Mit csinál most, mit érez és miért?
Biztos köze van hozzá, hogy régebben ha kérdeztek, csak tőmondatokban vagy szavakban válaszoltam (mert annyira zavarban voltam, hogy szerettem volna minél hamarabb túl lenni a beszélgetésen, meg ugye a válaszon. Nagyon nem szeretek szerepelni...)
Most már kevésbé vagyok zavarban beszélgetéskor, de még mindig nem tudok közben rendesen gondolkozni.
Valami tanács erre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!