Miért teszi boldoggá az embereket, ha új üzenetet kapnak?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 00:30
2/9 anonim válasza:
Én a múltkor kaptam egy új üzenetet a kerületi kormányhivatal adócsoportjától, és egyáltalán nem tett boldoggá.
3/9 anonim válasza:
Talán valamiféle klasszikus kondicionálás állhat a háttérben, mert ha látod, hogy írt valaki rögtön azt hiszed, hogy jó dologban részesülsz, kivéve ha valaki olyan ír, akitől nem szeretnél levelet kapni..
5/9 anonim válasza:
Ez facebookra vonatkozik, vagy mire pontosan?
6/9 anonim válasza:
Netán, mert ismeri a vagyon mértékét és tudja, ő az egyedüli örökös!
7/9 anonim válasza:
Mert akkor úgy érzik, gondolt valaki rájuk, tehát törődnek velük, és mindenkinek szüksége van a figyelemre.
8/9 anonim válasza:
A GYK-ból kiindulva mert érdekes személyiségnek tűnik az egyén, és felkeltette az üzenet küldő érdeklődését.
9/9 anonim válasza:
Nagyon magányos vagyok, egy üzenet is leveszi, csökkenti a magányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!