Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi erzek igy? Mit tegyek?

Mi erzek igy? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy srac aki tetszik es neki is bejovo. Nem jarunk mert egyikonk se akar tavkapcsolatban lenni (mivel a srac nemet)

Kert rolam meztelen kepet es o kuldott egyet a nemiszerverol de nagyon nem akartam magamrol kuldeni. Aztan addig nyaggatott amig a Googlen kerestem egy hasonlo csajt es elkuldtem neki. O ketelkedett de irta hogy eljiszi. Hogu oszinte legyek nem hiszem hogy elhitte de addog legalabb beken hagy ezzel a kerdessel...

De most olyan furcsa erzesem van... egy kis buntudat hogy hazudtam neki... szerintetek jogos?? Mit tegyek??

2014. dec. 21. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Jézusom hova süllyedt a világ...és ezt nem a kis hazugságodra mondom, hanem a meztelen meg nemiszerves képekre amiket egy szinte vadidegennek küldesz..
2014. dec. 21. 18:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vadidegen...

Amugy sokat segitettel kösz...

2014. dec. 21. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Reméltem hogy a válaszomból tudatosul benned, hogy ez szánalmas, de úgy látszik kevesebb az IQ-d mint gondoltam.
2014. dec. 21. 19:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Szanalmas vagy te...
2014. dec. 21. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem, már ne haragudj, de szánalmas még mindig te vagy. Egy normális valamennyire is jóravaló lány enm küld meztelen képeket főleg nem olyan embernek, akit nem si biztosan ismer teljesen jól... Gondolj bele, ha valóban magadról küldtél volna, akkor felhasználhatná ellened- bár így is megtörténhet a dolog... Egyébként arról a fiúról is meg van a véleményem , aki meztelen képet küld...Neked ez a szerelem/normális, komolyan elhiszed, hogy nem csak meg akar d*gni??( nem az előző válaszoló vagyok)
2014. dec. 21. 19:50
 6/6 anonim válasza:
Szégyen. És csodálkoznak, hogy miért utálom a korosztályom 90%-át. EZÉRT.
2014. dec. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!