Ajánlanátok valamit hogy mit tegyek ha ideges vagy szomorú vagyok hogy elmúljon?
Egyél csokit! :D
Komolyra fordítva a szót, esetleg próbáld megtalálni az idegesség forrását és javítani a dolgon. Ha csak úgy néha rád jön a dolog, akkor csinálj valamit, ami leköt (például rajzolj, fess, olvass, nézz sorozatot, hallgass zenét, vagy akár takaríts egyet). Én nem emlékszem arra, hogy mikor voltam utoljára ideges vagy szomorú - szerintem az nem ebben az évben volt. Azt az elvet vallom, hogy bármi történjék is, attól semmi sem lesz jobb, ha leülök a sarokba sírni és várom, hogy jobb legyen. Jó dolog az a pozitív hozzáállás! :)
ha ideges vagyok mindig edzem
sokkal nagyobbat lehet edzeni idegesen mint simán
és ha rendesen kiedzetted magad akkor nem marad benned egy csepp idegesség sem, örülsz ha élsz
a szomorúság más tészta, örülni kéne a kisebb-nagyobb dolgoknak ha pedig nincs akkor tenni kéne érte hogy legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!