Lányok ti hazudtok a lábméretetekkel kapcsolatban, ha megkérdezik? 18/L
Miert hazudnank? Ha nagy a labad, mondjuk 40-41-es, ugyis latszik, ha kicsi akkor meg vegkepp nem ertem, hogy miert hazudnal.
Nekem 37-38-as, a cipo tipusatol fuggoen.
33/N
1. Tölem még senki nem kérdezte meg csak úgy a cipöméretemet, legfeljebba cipöbolti eladó.
2. A lábam akkora, amekkora, ezt miért kellene titkolni?
3. "Csalni" max. egy méretet lehet, mert a többi ember se nem vak, se nem hülye.
Szerintem butaság lenne letagadni. Mit csinálsz akkor, hogyha aki kérdezte, hogy hányas a lábad, mondjuk vesz neked egy cipőt ajándékba, és te kamuztál, akkor nem lesz jó a méret. Maximum meglepődnek, hogy milyen nagy/kicsi a lábad, és akkor mi van? Nekem 40-es lábam van, és sose hazudtam róla, hogy mekkora, mert minek?
16/L
Igen, ez határoz meg, a lábméretem és az önbecsülésem szoros összefüggésben vannak.
Lehet a világ ennél is felszínesebb, ostobább?
Hazudni? Ez szerintem butaság. Én megmondom neked, hogy 42-43-as a lábam, és vidáman felvállalom, hogy "Nézzétek, mekkora egy lábam van!:D"
Vagy ez most megint valami eszetlen hülye "divat" akar lenni? Nem vagyok jártas ilyenekben, hál' istennek.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!