Ha nekem nincs és nem akarok gyereket lány létemre akkor miért piszkálnak mégis mindig ezzel?
azért, mert az emberek többsége egyszerű és buta. gyereket mindenki önzőségből vállal erre a világra és ebbe az országba, ha nem így lenne, akkor pl. az árvaházból vennének ki gyereket.
a másik meg ,h a legtöbb ember igazi birka, tenyészcsődörnek és tenyészbikának tartják magukat, a lét- és fajfenntartáson kívül nincs eszük semmihez, soha nem gondolkodnak el életükön, hobbijuk sincs.
a nők általában jobban akarnak gyereket, sokszor férfi is csak ahhoz kell nekik, h gyereket gyártsanak. ez a normális, mivel a többség ilyen. ha te máshogy képzeled el a helyzeted, akkor a sok empátiabajnok beléd fog kötni.
ugye az is elgondolkodtató, h Magyarországon a legtöbb szülő folyamatosan cseszegeti a gyerekét, h csináljon neki unokát, azzal meg nem foglalkozik, h gyereke más életét képzel magának, vagy esetleg nem akar gyereket.
"férfinek nincs gyereke vagy nem akar, akkor nincs semmi"
Tévedsz de nagyon. Amikor né kijelentem , hogy se bnőt nem akarok, se feleséget se gyereket, akkor egy idiótának bélyegeznek meg férfi létemre.
Én is úgy vagyok, mint a 16-os.
Azt gondolod, hogy egy férfit nem szólnak le?
Ketyege:D
Sebaj,több idő jut foglalkozni a politikával:DDD
az átlagember fejében a következő rend van
suli -> munka-> feleség-> családi ház-> gyerek -> együtt öregednek meg -> meghalnak
aki ettől eltér. Pl nem akar házat vagy asszonyt birtokolni, nem akar minden nőnemű lényt megdugni, évek óta elvan futó kalandok és szex nélkül az egy idióta, genetikai hulladék életre nem méltatott szemét a szemükben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!