Miért lett ennyire sűrű a depressziós, önsajnáltató ember?
Figyelt kérdés
Lassan én érzem magam szánalmasnak, mert sosem vágtam meg magam, sosem gyógyszereztem be magamat és felkötni se kötöttem fel magamat. Annyi ember beszél ilyenekről körülöttem. Velem van a gond? Hogy én logikusan megkeresem a probléma forrását és megoldom a gondjaimat? Vagy ez a rossz? És még teljesen büszkén meg természetes mondják hogy " haha, igen és úgy szedtek le a kötélről " meg hogy " kértem xy-tól antidepresszánst, te is kértél? " Ez normális? Az osztályomban a lányok 60%-a vagdossa magát. Szerelmi bánat. Stb. Nekem is vannak gondjaim, sajnos nem szerelmi bánat színtüek ezek a problémák de tudom őket kezelni. Most arra vagyok kíváncsi hogy mi az oka hogy ennyire szeretne mindenki meghalni? És velem van a gond hogy nem értem?2014. dec. 9. 22:02
11/14 anonim válasza:
10 es személyében a napi tini bölcsesség rovatunkat olvashatták...
12/14 anonim válasza:
"en is vagtam mar meg magam egyszer-ketszer" ezen én is röhögtem egyet... ;D
13/14 anonim válasza:
Ez egyszerű unalom. Ha egy tini segítene otthon, vagy dolgoznia kellene, fát vágnia, kályhát raknia, akkor nem azon sajnáltatná magát, hogy a szomszéd lánynak már SONY 123 telefonja van, neki meg csak SONY 122. Mindent a seggük alá tolnak, nem hajlandók gyalog menni a suliba, a tanár barom, mert ki meri kérdezni a leckét, vagyis a határtalan szabadság mellékterméke a magával mint kezdeni nem tudók hada. Ráadásul a média tolja a hamis idiótaságot, az idealista szerelmi filmeket, hogy egy pasi mindig gyengéd, jól keres, nem fingik, arra vágyik, hogy megnősüljön, stb. A mai tinik (főleg a lányok) nagyon hamis illúziókban élnek. S amikor azt hallják, hogy levihetnéd a szemetet néha, akkor ott a világfelháborodás, nosza vágjuk fel a kezünket! Örüljünk, hogy mi normálisak maradtunk.
14/14 anonim válasza:
Ez nem az ő hibájuk. Valaki tényleg nem tudja magát elfogadni, vagy pedig nehezen bírja a gondokat!
De vannak persze olyanok, akik még pletykálják is boldogan, hogy ők vágdossák magukat. Azok meg szimplán hülyék. Ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!