Túlélési praktika hülyék ellen?
Figyelt kérdés
Ma reggel rohanok a gyerekkel a suliba, aztán orvoshoz. Hazafelé leszállok a villamosról, látom jön a buszom, szaladok felszállok. Erre a sofőr: "jó reggelt! Jól ki volt számolva!..stb. mondja a süketségét, nem szóltam vissza gondoltam minek.. Míg a buszon voltam elszívott egy bagót és lezavart egy 5perces telefonbeszélgetést. De az én igazságérzetemet az ilyen nem hagyja nyugodni és csak húzom magam.. naponta többször találkozom ilyen mentalitású "emberekkel".2014. dec. 9. 10:09
2/5 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem, de a kérdés nem ez volt.
2014. dec. 9. 11:13
3/5 anonim válasza:
Sok mindent nem tudsz tenni. Magyarországon rengeteg ilyen ember van.
Aki meg cigizik, az eleve igénytelen, ráadásul buszon is, sokat nem foglalkozik másokkal.
Sovány vigasz, de örülj annak ,h értelmesebb vagy az átlagnál és zavar az ilyesmi.
5/5 Lexa99 :) válasza:
Legyél "hülyébb" náluk,azután már úgy is neked áll a világ ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!