Félek Budapesten, túl nagy. Normális?
szóval városi lakos vagyok. de amikor Budapestre utazok mindig szorongok, olyan nagy, sok utca, forgalom, bunkó emberek, autósok, piszok , hajléktalanok, gyilkosok...stb
nagyon rosszul érzem magam a fővárosban. régebben szerettem volna ott lakni, de már kiábrándultam .
normális, hogy félek oda menni? sajnos néha muszáj, rokonlátogató, speciális dolog vásárlása stb
Gyilkosok? Azért ez nem valami kolumbiai gettó város. :D
Szerintem nem normális ennyire félni. Nagyobb város, több emberrel, de nem kell rettegni.
Régen ott akartál lakni, akkor mi változott meg? Túl sokat nézed a híradót?
Szerintem aki nem akar, az nem keveredik bajba.
Amúgy szerintem jobb a közbiztonság mint vidéken.
Több a térfigyelő kamera is, a rendőr is, és lehet hogy több a bunkó ember is, de ezzel együtt az értelmesebbek is többen vannak.
Minden relatív.
Budapest lakos létemre számomra New York a rémálom.
(Több lakosa van, mint egész Magyarországnak. A felhőkarcolók nyomasztanak. Éjjel-nappal egyforma a zaj. Örökös a hajtás.)
>szóval városi lakos vagyok. de amikor Budapestre utazok mindig szorongok, olyan nagy, sok utca, forgalom, bunkó emberek, autósok, piszok , hajléktalanok, gyilkosok...stb
Másrészt: a fenti kellemetlenségek kisebb magyar városokban is érhetnek.
Ért már valamilyen támadás Budapesten? Ha igen, ne gondold, hogy csak a város méretétől függ a közbiztonság!
Én 4 éve jöttem fel vidékről.
Nagyon jó a Főváros,van munka,lakás,élet,jövő,minden...
Soha a büdös életben nem akarok visszamenni vidékre szopni,éhezni,kinlódni,és a nyomorult település hülyéinek a pletykáit hallgatni.
Amúgy pont ez a jó Bp.-en,hogy nem játszák meg magukat az emberek,mint vidéken.
1-2 kivétellel minden európai fővárosban, és számos egyéb kontinens világvárosában jártam már. Szerintem Budapestnél nincsen barátságosabb, emberarcúbb nagyváros. A világ minden sarkából ide látogató barátaim is mind imádják. Posztoló, valami irracionális félelem van benned, mert Budapest egy szeretni való, biztonságos, kellemes hely.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!