Emberek, ti mennyit költöttök majd szilveszterre tüzijátékot?
A közlekedés a mai világban szükség.
A petárdázás nem.
Ezért a hasonlatod fabatkát sem ér.
Miért mászna magas hegyekre az emberek? Ha menni akarnak ott az alföld, sík, veszélytelen. Miért nem marad otthon és nézi tv-ből az ejtőernyőzést?
Hibás a gondolatmeneted, vagy nem akarod megérteni az embereket. Ami vezsélytelen az unalmas.
Igazatok van az autózás sokkal veszélyesebb,ezért nem űlök soha kocsiba választom a buszt,trolit,villamost stb-t.
És igen csak a rendellenes használat miatt következnek be a tűzijáték balesetek.
Csodálkozom hogy ti azt hiszitek hogy a tüzijátékot lehet rendeltetésszerűen használni.
Esetleg akkor megmutatná nekem valaki hogy a tüzijáték használati utasításában hol van az hogy melyik magyar hivatalos szerv vizsgálta be ?
És hogy hol lehet hivatalosan bejelenteni és kártérítést igényelni ha a tüzijáték felrobban a kezedben ?
Ugye vicceltek.
Még szerencse hogy vannak értelmes emberek akik elvégezték az orvosi egyetemet és az életüket a gyógyításnak szentelik, mert hozzájuk lehet fordulni ha az ilyen idiótáknak baja esik.
Természetesen mindent lehet használni ésszel és ész nélkül.
A tüzijátékot általában bebaszva ész nélkül használják amikor a legnagyobb a fejetlenség és senki nem figyel semmire. Sosem láttam még senkit védőszemüvegben petárdázni szóval maradjunk annyiban hogy a tüzijáték akkor is veszélyes ha körültekintően használják.
Tehát én továbbra is azt mondom hogy az a pénzösszeg amit tüzijátékra érdemes elkölteni az pontosan nulla forint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!