Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Most ez tényleg ekkora problém...

Most ez tényleg ekkora probléma az embereknek? Vélemények?

Figyelt kérdés

Huszonéves korom közepén járok (25),főként fekete ruhát hordok. (Rock zene miatta szeretetből indult,régen jobban látszott rajtam ez,ma már nem,de a fekete szín megmaradt.) Illetve van 2 tetoválás. Nem nagy,és nem durva. De látható helyen.

Mostanában pedig,egyre többször feljön,hogy így hogy fogok gyereket vállalni,akkor is így fogok-e öltözködni,milyen hatással lesz ez a gyerekre. Mit fognak ehhez szólni a többi szülők.

Na most,én a gyerekemre nem kényszeríteném rá a saját dolgaimat,tehát nyilván nem burkolnám feketébe,csak azért mert én szeretem a színt. Nem is értem ezt a felfogást.:D Inkább arra nevelném,hogy ne ítéljen elsőre.

Öltözködésemet szeretem ahogy van,nem nagyon érzem,hogy változtatnék.

A kinézetem szerintetek is ekkora probléma?

2014. dec. 3. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%

nincs ezzel semmi probléma, legalább van stílusod.

Magyarország meg tele van szűk látókörű egyszerű emberekkel, persze hogy belekötnek a kinézetedbe.

kissé ironikus, h mennyire aggódik sok magyar szülő, h milyen szülő leszel, miközben többségük a gyereke cseszegetésén és ordibáláson kívül semmire nem képes.

ne figyelj rájuk.

2014. dec. 3. 18:58
 12/19 anonim ***** válasza:
41%
#13 Na nézz szépen utána, hogy a fekete és a fehér sem minősül színnek. De ha nem hiszel a virtuális dolgokban kérdezz csak meg egy "profit". Mondjuk egy rajztanár pont megfelelő lesz rá! ;)
2014. dec. 3. 19:06
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

Csak kíváncsiságból. Nincs neked szád, hogy beszélj? Ha szóba kerül akkor miért nem állítod le a szöveget, hogy

- stop, nem érdekel mint mondasz! Lapozzunk. Vagy beszéljünk másról vagy viszlát.

Tudod szegényes lelkivilágú az az ember aki mások öltözködési stílusán rágódik. De annak is szegényes a lelkivilága akit ilyen dolgokkal fel lehet húzni, és rágódik rajta.

25 évesen nem vagy már gyerek, hogy ezzel foglalkozz. Foglald el magad valamivel, így nem lesz időt ilyen ökörségeken rágódni. Ha ez nem megy... nos akkor ne nyafogj, hallgasd tovább, hogy kritizálnak..

2014. dec. 3. 19:09
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

21 vagyok, 2 tetoválásom van, jelenleg fekete cicanaciban, fekete pólóban meg fekete szegecses farmeringben csücsülök és pötyögök a laptopomba, és pont lesz*rom, hogy ki mit gondol az öltözködésemről :D

szerintem abba, hogy így érzed jól magad, beletartozik az is, hogy elfogadod, hogy más meg nem így érzi jól magát és őt nézed hülyének ha beszól miatta.

2014. dec. 3. 19:10
 15/19 anonim ***** válasza:

30 éves vagyok, de én is nagyon szeretem a feketét. Az utóbbi években más színek is képbe jöttek, de nem a rózsaszín csipkés típus vagyok így sem. Nekem nem igazán okozott problémát a külvilág. Páromnak is tetszik az öltözködésem, szerinte nőies. Emlékszem 25 évesen az egyik kolléganőmmel beszélgettem, és rám célozva megjegyezte, hogy ő nem előítéletes. Döbbenten keresgéltem a fejemben, hogy mégis mire gondolhat.. aztán rájöttem. Furcsa volt, hogy felnőtt emberek öltözködés alapján alkotnak véleményt másokról.

Szerintem ne foglalkozz azzal, ki mibe köt bele. Felszínes emberek véleménye engem sosem érdekelt, lepergett. Attól fogadok el kritikát, akit tisztelek és becsülök, nem azokhoz akarok hasonulni, akiket nem..

Ha kislányom lesz, majd jöhetnek a tündibündi rózsaszín kiscipők, rajtuk tetszik, de ettől én még nem fogok stílust váltani.

2014. dec. 3. 19:25
 16/19 A kérdező kommentje:

Jesszus isten emberek, nem lehet feltenni egy szimpla kérdést,kíváncsiságból egy olyan oldalon, ami azért van,hogy kérdéseket lehessen feltenni?:D

Van szám,kedves válaszadó,nyilván van és ki is tudom nyitni. Az meg,hogy feltettem itt kérdésben,nem azt jelenti,hogy ezen a témán kattogok naphosszat.

Kíváncsi voltam a véleményekre,ennyiről van szó,pont.

2014. dec. 3. 19:44
 17/19 A kérdező kommentje:
Különben köszi a válaszokat.
2014. dec. 3. 19:47
 18/19 anonim válasza:

Szia

Igaz én nem nagyon hordok feketét,nagyon szeretem a színes(egyszínű)ruhákat,de.. van két tetkóm,eléggé látható helyen,ezen kívűl orrpiercingem,plusz a szemöldököm is meg van csináltatva,és a hajam fenékig érő,fekete,alul pedig vörös.

Nem mondta még senki,hogy ez bármilyen hatással lenne majd a lányomra.. ez különös,nem is gondolkodtam még rajta.. de nyilván szülés után sokat fogok változni.

37hkm

2014. dec. 3. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát, engem meg mindig kiröhögnek, mert csak színes ruháim vannak. Nincs egy fekete vagy fehér sem.

Szerintem inkább menőnek számít a fekete, vagy legalábbis tucatnak, most is itt a tél, mindenkinek fekete vagy szürke kabátja van, engem meg megnéznek a magenta színű csodában.

Azért a magyar emberek nem öltöznek olyan színesen, és a legtöbbjüknek nincs egyedi stílusa (NEM divat, hanem egyéni ízlés!), úgyhogy kit érdekel, mit gondolnak.

2014. dec. 4. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!