Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz állítás, hogy a legtöbb...

Igaz állítás, hogy a legtöbb fiú a vékony lányokat szereti? . Mi van a nőiesen teltekkel, és a ducikkal?

Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 18:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20%

"A férfiak a teltebb formás nőket szeretik, a ktyák játszanak csontokkal."

Ezt a maszlagot csak a dagadt nők találták ki.

Én férfi vagyok és a vékonyabb nőket szeretem. Akkor most kutyának neveztél? A k.urva an-yád!

2014. nov. 30. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
90%

Nem neveztelek kutyának, az sértő lenne a kutyákra nézve. Én férfiakról beszéltem, te csak egy nagypofájú kiskölyök vagy.

2014. dec. 1. 00:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aki őszintén és kulturált keretek közt elmondta a véleményét! Azt hiszem, egy ilyen megosztó kérdésben mindig gyakorolhatjuk, hogy hogyan fejezzük ki magunkat úgy, hogy ne sértsük meg a másikat, de azért önmagunkhoz hűek maradjunk és őszintén válaszoljunk...

Az előttem szóló néhány kommentben volt egy kis durvulás, amit kérek, hogy senki se folytasson, mert szerintem más módja is van a vélemény kinyilvánításának, az meg csak hab a tortán, hogy egymásra ilyen szavakat használni neten keresztül, hogy g... meg f...., véleményem szerint nem oké... élőben se, de így név nélkül meg méginkább nem. Viszont nekik is köszönöm, hogy írtak!:) detényleg.

2014. dec. 1. 01:25
 14/20 anonim ***** válasza:

nem igaz, ez nagyrészt a nők frusztrációja. a nők szeretnek hülyeségeket kitalálni és a férfiak tolni az egészet. ilyen az, mikor azt mondják, h a férfiak csak a nagymellű lányokat szeretik, ami szintén nem igaz.

hogy őszinte legyek, a legtöbb férfinak tökmindegy, ha egy nő (fiatal) és nem 120 kg, akkor már szívesen lefekszik vele.

a férfiak többségének bejönnek a ducibb lányok, csak kevesen gondolják úgy, h csak vékony lányokkal akarnak ismerkedni.

2014. dec. 1. 07:01
 15/20 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem igaz az állítás.

Egyrészt azét gondolom, mert vékony vagyok és a legtöbb férfi hasra van esve tőlem. Persze ehhez nem elég csak a vékonyság. Csinosan, nőiesen öltözködöm, figyelek a hajamra, sminkemre stb.

Rengetegszer mondják, hogy imádják a vékony derekam.

Az ismerőseim, haverjaim, barátaim is a vékony lányokra szokták mondani,hogy milyen szép és ilyen barátnőt álmodnak maguknak. Aztán, hogy idővel mennyire készek kompromisszumra az más kérdés, de amire valóban vágytak az vékony lány volt.

Természetesen vannak olyan férfiak akik eleve a ducibb nőket preferálják, de ők sokkal kevesebben vannak.

2014. dec. 1. 08:25
 16/20 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőim között is van pár molettebb alkat, de adnak magukra, ápoltak és igazából ez lényegesebb. Mindnek van egy-egy rendes hapsija. :) Szerintem sok férfi nem is törődik ezzel, vagy ha igen, akkor kb ugyanolyan arányban vannak a vékonyság és vastagságpártiak.

Sokan bántják a ducibb lányokat/nőket az alakjuk miatt, ami nagyon nem helyes, de a "kutyák játszanak a csontokkal" kifejezés ugyanolyan bántó a vékony lányokra nézve. Mind mások vagyunk, ne bántsuk egymást emiatt. :)

2014. dec. 1. 18:17
 17/20 anonim ***** válasza:

18-as vagyok. Na ha már így lepontoztatok az igazság miatt, amit egyébként teljesen szépen fogalmaztam meg akkor...

Én még soha életemben nem hallottam pasit olyat mondani egy duci vagy dagadt lányra, hogy de szép, de csinos.

A maximum az, hogy mekkora melle van.

Miért van az, hogy a legtöbb duci csaj leginkább a melléig fotózkodik? Mert odáig szép. Ő is tudja.

Miért van az, hogy minden tele van azzal, hogy hogyan fogyj így úgy amúgy?

Miért van az, hogy egy csinos ruha vagy bármilyen ruha egy vékony lánynak jobban áll?

A próbababáknak miért nincs pocakja?

Az extra zsír alap?

Miért van az, hogyha sportolunk, mozgunk megfelelően és odafigyelünk az étkezésre nem vagyunk dagadtak?

Erről az egészről eszembe jutott ez az új szám, ez a remekmű ezekkel a nagyon csinos lányokkal akik azt hirdetik, hogy dagadtnak lenni jó :D

http://www.youtube.com/watch?v=7PCkvCPvDXk

2014. dec. 2. 07:31
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, általában a vékonyakat szeretik a legtöbben, ezt én is észreveszem. Szerintem még én is húsinak számítok a társadalom, és a nagy átlag szemében. (174/61 kg) Ezt abból veszem észre, hogy a strandon/fürdőben undorral, utálkozva néznek rám, hogy, hogy merek bikinit felvenni. Ezért általában törölközővel takargatom magam, amíg be nem megyek a vízbe.:( -De ebbe mondjuk közrejátszik az önbizalomhiányom is. Én is állandóan próbálok edzeni, diétázni, hogy tökéletes alakom legyen. Félreértés ne essék, van párom, és imád, sőt... szerinte már túl vékony vagyok, és mikor 3 kg-val több voltam, akkor néztem ki igazán egészségesnek, de arányosnak, formásnak. Szerinte kezdek sovány lenni. És én is imádom a párom, és boldog vagyok vele, csak magammal is szeretnék 100-ig elégedett lenni, mert ugye az is fontos.:) Meg nagyon bánt ahogy megvetően nézek az emberek.:( ,,Csak a kutyák játszanak csontokkal"-na igen, ez az a szöveg amivel nem kéne álltatnia senkinek magát. Nekem is sokan mondják ezt, de szerintem ez csak a lelkiismeret megnyugtatására szolgál...
2014. dec. 30. 10:49
 19/20 anonim ***** válasza:
bocsánat, nézek=néznek
2014. dec. 30. 10:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok megint. Ja meg azért is vagyok elégedetlen, mert annyi gyönyörű, tökéletes alkatú, barbibaba lány van manapság. És ezt rossz érzés látnom. Ezért is edzem magam, és próbálok egészségesen táplálkozni/diétázni. Szeretném ha nyárra nekem is tökéletes, kicsit kockás, lapos hasam lenne, és izmos, vékony combjaim, feszes fenekem. Ezért küzdök állandóan, jelenleg 61 kg-val elég távolinak tűnik, habár mivel magas vagyok, ezért a hosszú lábaim szerencsére megvannak.:) A hasam meg szerencsére alapból nem nagy. Körte alkat vagyok, de még rengeteget kellene formálódnom. És azért teszek is. Most karácsony alatt pl egy dekát nem szedtem fel. De akkor is, nem áltatom magam ilyen csontos szövegekkel, mert tudom és felvállalom a hibáimat...
2014. dec. 30. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!