Nektek a "Szent Johanna Gimi" című könyvsorozatban Arnold vagy Cortez a szimpatikusabb? Miért?
Én elolvastam a "Szent Johanna Gimi" könyvsorozat összes részét, és meg kell hogy mondjam a két fiú közül nekem végig Arnold volt a szimpatikusabb, és ezzel most is így vagyok. Cortez nekem amolyan primkó "mainstream" figurának tűnik, hogy "titkolja, hogy okos", meg az efféle nagyon hülye dolgait, én végig irritációt éreztem irányában, kicsit olyan érzésem volt vele kapcsoltaban, mintha kényszeresen föl kéne rá nézni, csak mert helyes, Renáta "elolvad" tőle, az egész sulinak csajai odavannak érte, s megpróbálták okosnak eladni, és nem tudom, hogy hogyan lehetséges ez, de mintha direkt, látványosan titkolná IQ szintjét, hogy ne higgyék őt nagyképű köcsögnek, pedig hát ez van, sajnos ő az. Arnoldot pedig tényleg érdeklik az irodalmi művek, könyvek, a filozófia, na ő tényleg értelmes, mindig átlátja a helyzeteket, és magasról tesz az emberek véleményére.
Amúgy egy irodalmi versenyre kellett elolvasnom a "Szent Johanna Gimi"-ket, meg még persze sok más művet, de engem nem igazán fogott meg, ez a kérdés viszont érdekelne.
Én kíváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek erről a dolgról, várom a válaszokat! Arnold vagy Cortez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!