Van egy fiú, aki képtelen két komoly pillanatra egymás után. Mindig viccelődik, hülyeségeket beszél, non-stop. Alapvetően vicces, de egy idő után fárasztó, és amint látja ,hogy lefárasztotta az embert, akkor még dob rá egy lapáttal. Csak annyit tudok a hátteréről, hogy a szülei elváltak, elég régen, lassan most lesz 20 éves a srác. Nem tudom van e összefüggés, miért ilyen, vagy esetleg ez valami sos segély kiáltás a külvilág felé nem tudom, szóval miért nem tud megkomolyodni legalább nyomokban ennyi idősen?
nálam ez akkor volt amikor depressziós voltam és nem akartam, hogy a külvilág észrevegye...
lehet lelkileg ki van és ezzel leplezi...
2014. nov. 27. 14:36
2/9 anonim válasza:
Vannak akik egyszerűen ilyenek.
2014. nov. 27. 15:02
3/9 anonim válasza:
Hm. Pontos személyleírásom. Még azért megelőlegezném így látatlanban az önbecsülés teljes hiányának látszatát is. Hidd el, ennek a gyereknek nagyobb súly nyomja a vállát, mint amit elbír és ezzel leplezi.
2014. nov. 27. 15:18
4/9 A kérdező kommentje:
Szegény :( És esetleg valahogy lehetne rajta segíteni? Ahogy kiolvastam a sorokból neki akkor baja van.
Ez akkor a bizalmatlanság a külvilág felé, hogy nem hajlandó komolyan beszélni magáró, az érzéseiről, a gondolatairól, de egy kiadós beszélgetés esetleg segítene neki? Vagy javítana valamit?
2014. nov. 27. 15:48
5/9 anonim válasza:
hát ha eltudná mondani valakinek az sokat segítene...nekem pl az sokat segített, de nem elég simán elmondani...hanem olyan ember kell aki nem azt érezteti, hogy "unalmas", "nem érdekli"...aki megérti...felfogja a problémát...
2014. nov. 27. 15:50
6/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy segít neki. Úgy ideig-óráig esetleg, de véglegesen úgysem tudod megszüntetni. Legalább is én még nem találtam meg a tartós ellenszert.
2014. nov. 27. 16:07
7/9 anonim válasza:
én 7 év után kitörtem kevesebb mint 1 hónap alatt sokat javultam...végül összejött minden és teljesen vége...
2014. nov. 27. 16:10
8/9 A kérdező kommentje:
De ez olyan paradoxon. Hogy a legnagyobb nevettetőknek, és mókamestereknek van a legnagyobb belső bajaik. Az idén meghalt Robin Wiliams-nél is ez volt :(
2014. nov. 28. 00:18
9/9 anonim válasza:
Ez nem mindig van így...pl a legjobb barátom mindig megtud nevettetni és nem csak engem hanem másokat is a beszólásaival...és neki nincs problémája arról tudnék...
én meg a viccelődéssel és a nevetéssel rejtettem el, hogy nagyon fáj belül...
én a bizalmat, a kedvességet, a szeretetet, a megértést kerestem, hogy megkönnyebbüljek, hogy kiadjam a fájdalmam...megosztottam emberekkel, csak nem tudtak segíteni...végül megtaláltam a megfelelő személyt aki tudott...lehet ennek a fiúnak te lennél aki tud segíteni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!