Mit tegyek, ha túlidegeskedek mindent?
Egyszerűen már akkor a padlón vagyok, ha egy egyest beírnak, mert félek, hogy csökkenni fogok a tanárok szemében. Ha valaki nem ír vissza beszélgetésnél, idegeskedem, hogy vajon mit ronthattam el, amiért ignorál. Ha valamit nem tudok megtanulni, szintén csak idegeskedek. Teljesen letojni dolgokat nem is tudok, mert mindig bennem marad valamilyen szinten.
Aki képes letojni bizonyos dolgokat lelkiismeret nélkül, hogy csinálja? Mit tehetnék az idegeskedések ellen?
Fogalmam sincs. Általános iskolában,még én is folyamat stresszeltem stb mindenen,ha 1-est kaptam azon stb.
Viszont középiskolába valahogy nem is érdekel,ha 1-est kapok. Máson se stresszelek annyit,sőt elég sok minden javult e-téren. Míg más idegeskedett 2 nappal kressz vizsga előtt,én egyáltalán nem,még mikor bent voltam se,csak kicsit utolsó kérdésnél,hogy átmentem-e vagy nem,de ennyi. (ez csak 1 példa)
Igazából fogalmam sincs miért,ez van.
Eltereled a gondolataidat, figyelmedet az adott problémáról, illetve figyeled a gondolataidat, ha egyetlen aggódó gondolat bejön, abban a pillanatban gondolj valami jóra.
Az illegális dolgok semmit nem érnek, sőt, a legálisak sem, amelyet "problémaelterelésként" használnak, mert az ezekbe való menekülés csak újabb problémákat okoz és a jelenlegit nem oldja meg, sőt még felerősíti.
Ne azonosulj az énképeddel és ne foglalkozz vlee hogy mások mit gondolnak, vagy gondolhatnak rólad, ez elég nehéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!