Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A felettem lévő ember kopácsol...

A felettem lévő ember kopácsol, meg az anyja hangosan beszél éjfélig is akár. Hogyan álljak bosszút? 1 éve ezt csinálják.

Figyelt kérdés
2014. nov. 22. 08:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jaja! Ez nem dolgozik,egész nap ithhon vannak házaspár,2 gyerekkel, de nem a gyerekek csinálják. Ha dolgozna,egyik nap olyan volt,egy teljes álló nap,mintha vaskohó lenne fölöttem. Az én mellettem levő szomszédok is hallották,meg hallják sokszor este a dübörgést.Most aláírást fogok gyűjteni ellene,de nemtudom mi lesz az eredménye.Csak az a baj,hogy ez plussz annyi energiámat veszi el,h már nem is tudom,honnan van egyáltalán.
2014. nov. 24. 19:55
 12/20 anonim ***** válasza:
De megszivatom.De azt észrevettem,h kicsit szégyenlős azért a "lelkem" ,mert amikor egyik hajnalban kiüvöltöttem az ablakon h a ku.va anyádat, akkor abbahagyta.....
2014. nov. 24. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Rájöttem,h ahol felkopogok, ott pont a gyerekszoba van,ahol a kisebb van,pár hónapos.Hát felkeltem.Leszarom.Tegnap hajnalban ezért pipa volt,tört zúzott....a nagyobbik,2 éves,kiabálta,h apaaa, hát nem érdekel. Én kb március óta szenvedek velük.Szóltam normálisan,erélyesen,jeleztem,kiabáltam,semmi.Akkor sz...nak.....!!! :D Hajrá neked is!:)
2014. nov. 24. 20:01
 14/20 anonim ***** válasza:
de tényleg beteg.
2014. nov. 24. 20:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Én a radiátorcsövet is szoktam ütni, de lehet nagyothall akkor meg sokra nem megyek ezekkel a dolgokkal. Valami kézen fogható kell, amitől eszi az ideg.
2014. nov. 24. 20:12
 16/20 anonim ***** válasza:
én megtaláltam ezzel a gyenge pontját.a kölyök,a nagyobbik,most vagy ő vagy a kretén apja,volt,hosszó hónapokig,h hajnalban 15-ször végigszaladt a szobától a bejárati ajtóig,trappolva.De nem szólt rá ezek szerint senki(ha a kölyök volt),h ne! Én kiabáltam akkor ki.Én is gondoltam hasonlóra mint te ,h a postaládájába teszek valamit...
2014. nov. 24. 21:18
 17/20 anonim ***** válasza:
ma nem is hangoskodott (eddig nem ütöttem a polafont,ott,meg sehol,mert sajnáltam,h lejön a fal,de ott nincs kifestve,az is most volt nálam) így az maradt...:)) de úgy vagyok vele,h én annyiszor nem tudtam tőle aludni,hogy nem érdekel.Most megkapja. Erre nemrég jöttem rá,h ott a gyerek szoba...:)
2014. nov. 24. 21:20
 18/20 anonim ***** válasza:
Jav: akkor kezdett el most hangoskodni(ahogy mindig szokott),amikor elkezdtem.Most kapni fogja.
2014. nov. 24. 21:24
 19/20 anonim ***** válasza:
én a vízcsövet ütöttem,előtte, de haszna nem volt.Már az alsó szomszédomat sajnáltam,azért nem csináltam azt olyan sokszor.
2014. nov. 24. 21:27
 20/20 anonim ***** válasza:
gondold el,tegnap kb hajnali háromnegyed kettőig ütöttem a csövet,nem egyfolytában,fél órában 1-szer,nem is sokszor, ő,képes volt felkelni 3-kor,4-kor és ledobni valamit,3-szor.Én kimentem,és folytattam. 8-kor kelnem kellett. De ezt csinálja akkor is,ha én nem, de így visszafogta magát,nem 5-ször dobálózott...kár,h bezárták a pető intézetet.
2014. nov. 24. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!