Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért rossz az emberiség?

Miért rossz az emberiség?

Figyelt kérdés

Most beszéltem pár idősebb emberrel ésnekem az a véleményem hogy az emberiség rossz.Rossz mert isznak,drogoznak,szex.elnek,13 évesen vesztik el a szüzességüket.Egyből azzal támadnak hogy még nem értem az ilyet mert kicsit vagyok,nincs ehhez felfogásom,ezt még meg kell értenem.Szerintem amit látok azt rossznak látom és véleményem szerint az emberiség rossz volt,az és az az is marad,mert régen voltak jó dolgok és rosszak csak időszakokban,pl.régen gyilkoltak milliókat,háború volt a nőket semmibe vették,most is ez van de ráadásképp ott a számítógép ami régen nem volt,most könnyen elérhetsz mindenkit,a gyerek semmit nem érnek el a gép miatt,isznak a fiatalok,abortusz stb.Ezek miatt lesz a mi fajunk rossz,ők meg szintén aztmondják hogy akkor nekem is rossznak kell lenni.Ez igaz,mivel én is követek el kis és nagy bűnöket.De az emberiség rossz emiatt.Tényleg rossz a meglátásom,elmondanátok miért rossz az emberiség vagy egyáltalán jó?

Szerintem az emberiség rossz és jó és ez így fog működni.Nektek erről mi a véleményetek?

2014. nov. 16. 19:49
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom,vannak jó és rosszdolgok,de annál inkább kezd rossz lenni

1.Több gyilkosság van,rablás,paráználkodás

2.Már gyerekek is csinálják ezt,isznak,szex stb.ráadásul tini rib.ancból is sok lett,ami anno nem nagyon létezett

3.Inni szabad meg sze.xelni,de manapság már elterjedtek a 15-16 éves korban az abortusz,mert a fiatalok nem tudják hól a határ

Am meg amit felsoroltál hngy nem sok rossz dologvan.Oké,de ezekből már nagyon sok van.És hallottam egy embertől hogy nem szükséges természeti beavatkozás,az ember saját magát pusztítja el,ez indított meg engem arra,hogy ki tegyem ezt a kérdést

2014. nov. 16. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:

"1.Több gyilkosság van,rablás,paráználkodás "

Már mihez kérdés? ki szerint? mi szerint? HOL?

"2.Már gyerekek is csinálják ezt,isznak,szex stb.ráadásul tini rib.ancból is sok lett,ami anno nem nagyon létezett "

ANNO? Mikor anno? a múlt számos korszakában 12 éves lányokat már férjhez adtak számos kultúrában. Tudod, hogy te miről beszélsz egyáltalán?

"3.Inni szabad meg sze.xelni,de manapság már elterjedtek a 15-16 éves korban az abortusz,mert a fiatalok nem tudják hól a határ "

HONNAN tudod, hogy hogy éltek a fiatalok ezelőtt 100, 500, 1000 vagy 2000 éve? biztos vagy benne, hogy annyira mások voltak, mint most?

Kérdező, téged valaki komolyan agymosás alatt tart, de az iskolában nem tanulsz semmit?

2014. nov. 16. 21:40
 13/17 A kérdező kommentje:

Amit elmondtál az előbb az arra ad választ,hogy az emberiség rossz volt és az is marad?

mert tulajdonképpen aztmondod hogy régen is ilyenek voltak.Am a tinirib.ancok helzett netri.bancokazt szerettem volna írni ~:-)

2014. nov. 16. 21:58
 14/17 anonim ***** válasza:

kérlek definiáld, hogy mi az, hogy "rossz"?

még egy embert is nagyon nehéz megítélni, hogy "rossz" vagy "jó", egy csoportot még nehezebb, az egész emberiséget meg lehetetlen. A tigrisek jók?

És a medvefókák gonoszak?

[link]

2014. nov. 16. 22:04
 15/17 A kérdező kommentje:
Hagyjuk nem dediniálok remmit,szerintetek a világ tökéletes,akkor csak én vagyok az egyetlen aki nem szereti az általam felsoroltakat
2014. nov. 16. 22:17
 16/17 anonim ***** válasza:
te csak végletekben vagy képes gondolkodni, miközben én azt próbálom magyarázni, hogy a világ "olyan, amilyen, és "olyan, amilyenné formáljuk". De te megrekedtél a mesék "rossz vs jó" értelmezésén.
2014. nov. 16. 22:24
 17/17 A kérdező kommentje:
végülis ebben is egyetértek:-D csak amit itt látok abban semmi jót nem látok ezért is írtam ki ezt a kérdést mert ahol élek a kövi faluban ez folyik,és csak néhány normális ember van
2014. nov. 16. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!