Valaki tud egy önélrt rajzot-róla?
Figyelt kérdés
Valaki tud egy ön élet rajzot Calvin Harris-ről az iskolában kellet választani egy hírességet én őt választottam utánna néztem wikipédián Sztárlexikonon de ez kevés ha valaki tudna linkelni egy olyan oldalt ahol rendesen le írnak mindent PL:Kedvenc étel,Kedvenc Szín,Stb... megkösszöném2014. nov. 16. 11:14
1/7 anonim válasza:
Egy önéletrajzban mit keresnek ezek az információk?
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor fogalmazom ugy hogy összeállítás
2014. nov. 16. 11:21
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan.
Jól is nézne ki ,az újságíróknak jó dolguk lenne...:D
Így sincs hiány a pletykákból...
4/7 A kérdező kommentje:
akkor egy olyan oldal ahol valamivel több van írva mint a többihez :)
2014. nov. 16. 11:43
5/7 anonim válasza:
A híres emberek esetében, pont az a lényegtelen információ, hogy mi a kedvenc étele és színe.
Ilyen fogalmazás esetében arról kell írni, hogy ki ő. Honnan indult, mit csinál most, miről ismert.
Ha róla nem találsz elég forrást, érdemes másról írnod.
6/7 A kérdező kommentje:
De azt mondták ezekről is írni kell
2014. nov. 16. 13:58
7/7 anonim válasza:
Első körben azzal kezdeném a helyedben, hogy utánanéznék mi az önéletrajz és mi az életrajz között a különbség...
Amúgy meg olvasgass twittert, interjúkat meg ilyen marhaságokat, a lényeg, hogy legyen hivatkozásod, az hogy mi a valóság, az sztárok esetében senkit se érdekel, kamu az egész úgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!