Hány óráig tudnátok várakozni "egy helyben"?
Figyelt kérdés
Például egy vonatra. Mennyi az az idő, amennyire azt mondjátok, hogy jó, ez a maximum, de ezt kibírom. Hány óra 3-4? Totál egyedül.2014. nov. 14. 20:44
1/12 anonim válasza:
Nem sokat, elég idegörlő dolog.
2/12 A kérdező kommentje:
Mennyi az a nem sok? 3 óra?
2014. nov. 14. 20:56
6/12 anonim válasza:
Hát most ez sok mindentől függ.
Jártam már úgy, hogy a Nyugatiban nem kaptam a következő 2 IC-re helyjegyet, csak a 2 óra múlva indulóra, de azzal már nagyon későn értem volna haza, így inkább maradtam Pesten.
De ha valahol Bugacpusztán várok a vonatra, ott nincs mit tenni, ülök a seggemen és várok. 3-4 Óránál már inkább elmegyek várost nézni, vagy inni egy sört, vagy akármi.
De jártam már úgy is, hogy telefon elő, 1 film pont volt rajta, vagy ezért van nálam mindig 1-2 könyv is.
7/12 anonim válasza:
Fél óra, háromnegyed óra.
Ha ennél többet kell várni, inkább csinálok valami mást, és majd visszamegyek később.
8/12 anonim válasza:
Eddig a legtöbb 8,5 óra volt.
bementünk a sürgősségire 14kor, és 22:30 kor foglalkoztak velünk, addig kb 153x elmondták, hogy "egy kis türelmet"
9/12 A kérdező kommentje:
8 és fél óra? Az már teljesítmény. Persze, sajnálom, nem is ilyen szituációkra gondoltam, szomorú, hogy ilyen a magyar egészségügy... Ne forduljon elő soha senkivel ilyen. Amúgy pl. vonatra gondoltam. Ha este elmegy az utolsó vonatod és csak 5 óra múlva jön a következő, akkor kivárod? Vagy mit csinálsz? Nyilván megvárod, de addig mit csinálsz? Ezért is kérdeztem. :)
2014. nov. 15. 16:20
10/12 anonim válasza:
Hát, én a várakozásban jó vagyok, elég türelmes embernek tartom magam. Ha utazok, mindig van nálam valami olvasnivaló, tanulnivaló, de végső esetben ott a telefonom is. Aztán ha 5 óra múlva jön a következő, akkor megpróbálom addig feltalálni magam, szétnézek a környéken, ilyesmi. Volt már olyan is, hogy a busz késve indult 2 órával, mert szerelni kellett, aztán beszédbe elegyedtem másokkal. Ha totál egyedül vagyok, úgy is elvagyok pár órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!