Mit tennél ha kapnál 1 dobozban 1 milliárd forintot?
Tegyük fel, lehetőséged lenne következmények nélkül megtartani a pénzt. DE. Annak tudatában, hogy ezt a pénzt szegény és becsületes emberektől csalták ki vagy vették el valamilyen úton módon, akik tehetetlenek ez ügyben. Netán lenne is egy lista a megkárosítottakról, akik most tönkrementek.
Ennek ellenére, Te megtarthatnád a pénzt mint kívülálló és nem szólna róla senki.
Mit tennél? Csak a gondolattal való eljátszás végett...
Azért tettem fel a kérdést, mert szerintem ritka anyagias egy nép a magyar, még a minimálbéres sormunkás is gyűjt ezerrel, hogy megvehesse a táblagépeket és elmondhassa, hogy neki is van... A felsőbb rétegről ne is beszéljünk...
De nem célom most a vita, csupán érdekelne ki hogy cselekedne, anonim oldal, a valóságba úgyis mindenki azt mondaná, hogy visszaadná a pénzt. De kíváncsi vagyok ITT az eredményre! Becsülettel visszaosztanád a pénzt, vagy következmények nélkül eltennéd és kihasználnád a lehetőséget?
14:20
Jóó van naa ne sértõdjél már meg, mi szegények jobbak vagyunk,mint a gazdagok, mert .....vajon mégis miért??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!