Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért élem a múltat?

Miért élem a múltat?

Figyelt kérdés

Új hely, új közösség, új élet, új körülmények, mégis a régi rossz múlt alapjait adja az életemnek.

Régen erős voltam, minden értelemben (fizikailag, szellemileg, felfogásilag, gondolkodásilag) most már nem igazán.

Akkoriban nagyon rossz középiskolám volt, érettségim jóindulattal lett meg. Elkapott az érzelmi orgazmus attól, hogy nem kell őket többet látnom. Se az osztálytársakat, se a tanárokat, mert nem tudom, ki szekált engem jobban.

DE:

Régen a tanárok folyton ugattak velem, szó szerint már majdnem megütöttek, ha hiányoztam.

=> Most le se szarják, de most beteg vagyok, és bűntudat miatt, semmihez nincs kedvem. Rosszul érzem magam, amiért nem mentem suliba.

Régen visszaélt egy lány az érzéseimmel

=> Ma már egyáltalán nem tudom komolyan venni egyiküket sem.

Régen sokszor kiröhögtek, kicikiztek

=> Ma már nem, mégis félek az emberektől, meg a tömegtől, ugyanúgy mint régen, és rajtuk töröm a fejem, mikor fognak belém kötni.

Régen jól tanultam, jól aludtam, ma viszont meg teljesen 0 az amit felfogok. Kedvem sincs hozzá, meg semmihez. Olyan mintha úgy kelnék fel, hogy fáradt vagyok.

2014. nov. 10. 20:34
 1/1 B. Bernadett válasza:
Velem úgy szint hasonló dolog volt: kiközösítettek, megvetettek, megutáltak, szerelmes lettem, lehurrogtam, és akibe szerelmes lettem, amint megtudta, hogy szeretem fogta magát és megvert, utána meg megalázott-> Elmentem másik suliba, minden jó volt az 1. hetekbe, de nálam is megjelentek ezek a jelek. Szerintem az ami meggyógyít az idő. Ha hamar ki akarsz belőle gyógyulni próbáld elfelejteni. Valószínű, ha a válaszod erre az, hogy "próbáltam", akkor biztos nem erősen. Egy ideig még rosszabb lesz, de utána könnyebb beletörődni. Idő közben megszereted az új osztályod és az eddig megtörtént változásokat. Próbálj pozitív lenni. :D Ha nem tudtam segíteni, kérlek ne haragudj érte.
2014. nov. 11. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!