Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan lehet tudni egy emberről?

Honnan lehet tudni egy emberről?

Figyelt kérdés

Honnan lehet tudni egy emberről ezeket:

- Mama kedvenc

- Képes küzdeni a szerelméért

- Komolyan gondol mindent amit mondd és nem csak hantázik.

Eddig mindig félre nyúltam rosszul választottam meg fogattam hogy ezentúl másképpen lesz minden de ehhez tudnom kell hogyan ismerjem fel ezeket az embereket.

2014. nov. 8. 14:12
 1/1 anonim ***** válasza:

1. viszonylag hamar és könnyen kiderül, anyuka túl sokat telefonál, a pasi túl sokat beszél róla, családi összejöveteleken érdemes figyelni a párod anyját

2. ez csak akkor derül ki ha helyzet van, persze próbára is teheted az illetőt, de egyébként annyira nem érthető ez a kritérium számomra, túl sok mindent jelenthet

3. ha ügyes a pasi és jól hazudik, akkor kb. sehogy, ha rossz hazudozó és megtanulod észrevenni a jeleket, akkor könnyen lebuktathatod, ajánlom a testbeszéd c. könyvet.

2014. nov. 8. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!