Miért nem tudok férfiakkal beszélgetni? (F)
első, kérlek, ha fogalmad sincs úgy általában az emberi elméről és annak betegségeinek kezeléséről, kérlek maradj csöndben. Előbb-utóbb valami laikus megfogadja a tanácsodat és elmegy, a pszichiáter meg kap az alkalmon és telebassza gyógyszerrel amitől kb. élőhalottá változik. Igen emberek, ezzel foglalkozik a pszichiáter, tisztelet a kivételnek, érkezik hozzá egy beteg akiről majdnem semmit nem tud, 1 óra meghallgatás után felálítja a "diagnózist", majd olyan, feleslegesen erős, gyógyszereket ír fel, amik szépen lassan felőrölik az ember egyéniségét. Nem mondom, hogy nincs olyan betegség, amire ez az egyetlen megoldás. Aki szerint ez egy habzó-szájjú elvakult összeesküvés elmélet, menjen el, próbálja ki. Tapasztalatból beszélek.
A kérdéssel kapcsolatban: hasonló helyzetben vagyok, nőkkel mindig jól kijöttem, vannak olyan férfiak akikkal szótértek és jóban vagyok, de nem ez a jellemző. Én szerintem nálam azért lehet, mert a gyerekkorom nagy részében anyám nevelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!