Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért járnak erre az oldalra...

Miért járnak erre az oldalra olyan emberek?

Figyelt kérdés

akik csak kötekedni akarnak, akik csak bántják a kérdezőt, akik nem a kérdésre válaszolnak, akik nem is értenek ahhoz amihez hozzászólnak?

Én mondjuk már lepergetem magamról az ilyeneket, max megköszönöm az illetőnek hogy időt áldozott rám, majd magamnál törlöm a kérdést, és elfelejtem a kötekedő, puffogó alakokat.

De pl. 2 éve engem is kiborított, ha segítséget kértem, és volt pár "emberke" aki nekem esett.

Volt aki lehordott mindenféle ku....nak, mert van kamion/busz jogsim, és értek az autókhoz, és magam szerelem a saját autóimat, nem házasodtam 20 évesen, vagy még sok mindent írhatnék.

Az ilyenek miért jönnek erre az oldalra?

Ha valaki segítséget, tanácsot kér akkor miért kell abba még egyet belerúgni?

Az ok, hogy ha valaki kérdez valamit akkor a negatív hozzászólást is el kell fogadja, de amikor nem hozzászólásról van szó, hanem tényleg bántásról, akkor az miért jó?

2014. nov. 5. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Mások bántásában leljük örömünket.
2014. nov. 5. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Magyar természet, a magyar alapból rosszindulatú. Tapasztalatból mondom, több országban éltem már, és mindig sokk volt hazajönni.
2014. nov. 5. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:

De akkor is fura.

Én általában azért vagyok itt néhány naponta 1-2 órát, hogy körülnézzek, milyen téma érdekel.

Aztán ha valamiben tudok segíteni valakinek, akkor leírom, esetleg akár oldalakat körmölök és bescannelem, vagy hasonlók.

Vagy ha tényleg kivagyok valami miatt és egy megerősítésre, vagy negatív megerősítésre várok, akkor felteszem itt a kérdést.

De nem szólok olyan témához hozzá amihez nem érek, ismeretlenül nem bántok meg senkit, nem küldöm el a fenébe, nem nevetem ki, nem pontozom le bosszúból.

Ez kb. olyan mintha odamennék egy vak emberhez és nem hogy nem segítenék neki hanem kinevetném és magára hagynám.

Tényleg ilyenek az emberek?

2014. nov. 5. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ilyenek. Példa: gyerek elesett a játszótéren, vérzett a szája. Gyorsan hazasiettünk, a liftben összetalálkoztunk egy házaspárral. Kérdezték, hogy mi történt? Mondtam, hogy mi. Kiszálltak egy emelettel lejjebb. Amikor mi kiszálltunk, hallottam, hogy a nő mondja a férjének: biztos nem úgy volt, hanem szájonvágta a gyereket! Na erről beszélek, rosszindulatú!
2014. nov. 5. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Most aki azzal henceg, hogy 20 éves létére a számát se tudja, hogy mennyien dugták meg, azzal mégis mit kezdjünk? Talán dicsérjük meg, hogy milyen jó kislány volt?!
2014. nov. 5. 21:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok, az utolsó a szöveg melyik részéből vette ki azt, hogy a kéredő fűvel-fával lefekszik.
2014. nov. 5. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:

jobb, ha beletörődsz, hogy ilyen az átlag magyar: egyszerű, beszűkült, rosszindulatú, kötekedő.

magyar oldalakon az emberek 90%-a kötekedik, okoskodik, érdemben talán ha 10% szól hozzá.

"Az ilyenek miért jönnek erre az oldalra?"

pont ez a lényeg. ide az emberek többsége nem azért jön, h segítsen, hanem hogy okoskodással, kötekedéssel levezesse a frusztrációját.

nézd meg, mit művelnek pl. a matek témában, a kérdezőnek alig segítenek, csak leh-lyézik, mert nem csillagos ötös matekból, aztán jönnek az önigazolások, h "én bezzeg .."

de van olyan orvostanhallgató is, aki direkt keresi bölcsészekről szóló kérdéseket, h fröcsöghessen egy kicsit.

de a legtöbb testépítő "szakértőről" is kiderült már, h 60 kg-s/170 cm-es komplexusos emberek.

ne vedd magadra, minden magyar oldalon ez megy, itt is a hozzászólók nagy része teljesen sötét.

2015. aug. 3. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!