Szerintetek milyen a fej-test arányom? Én valahogy úgy érzem, hogy kissé kicsi a fejem.
2014. nov. 2. 22:10
1/9 anonim válasza:
Szerintem a fejméreted a legkisebb probléma :D
3/9 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket soha nem értettem. Ha azt mondom, hogy kicsi, akkor megnöveszted?
4/9 anonim válasza:
Küldök neked 2000 forintot, hogy legalább egy normális képet tudj csinálni telefonnal, ugyanis ennyiért már leeht kapni olyat, ami 10 szer jobb képet csinál ennél.
5/9 anonim válasza:
Ja ez valami 80-as évekbeli fotó, valószínűleg egy eldugott amerikai kisvárosból.
De ha tényleg te vagy, akkor növessz szakállat.
6/9 anonim válasza:
itt a derék váll arány a probléma nem a fejed.
egy hájas vagy.
8/9 anonim válasza:
Mivel csinálták ezt a képet? Kenyérpirítóval?
Mindegy is.... A Lényeg, menj el fodrászhoz! Cipőt ilyen formában már nem hordunk, tehát cipőfűzőt betűrni. A valódi gond a testtartás! Fejet fel, cicit ki, húzd ki magad!!!
Na ezután csinálj képet. Máris jobb lesz.
Az arányok olyanok amilyenek, nincs vele gond. Ha zavar valami és lehet rajta változtatni, változtass, ha nem fogadd el! Ennyi! ;)
9/9 anonim válasza:
Egyébként a háromnegyedes nadrág divatilag nem létező fogalom a férfi ruhatárban.Van rövidnadrág és van hosszú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!