Miért van manapság ennyi "cuki" lány?
Könyörgöm, ott a kérdésedben a válaszod :) KONTÚROSABB.
Hacsak nem 35 kilós nőről beszélünk, olyan, hogy "csontos arc", nincsen. Lehet valakinek annyira kiugró arccsontja hogy látványos legyen, de ritka.
Az ilyet megfelelő sminkkel lehet elérni, de annak már elmúlt a divatja.
A legtöbb "cuki" arc a képeken valójában 16 réteg smink és egy rakás fotómanipuláció eredménye.Az igazi "cuki" arc még mindig nem egy kollektív tulajdonsága a lányoknak, csak akinek más az arcberendezése, az is olyan arcot szeretne.
/Olyan ez, mint a hófehér fog.Azzal is valójában csak a jelenlegi populáció 4%-a rendelkezik, mert a fogak is tartalmaznak színtesteket, így a sárgától a fehérig bármilyen árnyalatúak lehetnek és ez teljesen természetes és szájhigiéniától független.
Mégis mindenki hófehér fogsorra vágyik, mert ez az aktuális trend.Nagyjából ez a helyzet a "cuki" arccal is./
Utolsó, én is ezt próbáltam elmagyarázni, de úgy tűnik nem fogta fel :D
Egy normális emberi lény arca
NEM
csontos.
A "csontos" arc smink hatására tűnik olyannak, de valójában nem az.
Tessék:
Ezért mondtam, újabban kiment a divatból a pirosító eszemnet használata, ezért nincsenek "csontos arcú" nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!