Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van manapság ennyi...

Miért van manapság ennyi "cuki" lány?

Figyelt kérdés
Szépek, jól öltözködnek és olyan aranyos az arcuk. Nekem a kontúrosabb, csontosabb női arc jobban bejön, abból viszont egyre kevesebbet látni. Mit csinálnak magukkal ezek a nők? Valami smink, vagy póz? facebook fotókra gondolok főként.
2014. nov. 2. 18:05
 1/7 anonim válasza:
Mert megszüntek a bányák.
2014. nov. 2. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát a legtöbbjük agyonretusált képet tesz fel, vagy olyat amin 20tonna smink van rajta..Valóságban nincs annyi cuki arcű..
2014. nov. 2. 18:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm, ott a kérdésedben a válaszod :) KONTÚROSABB.

Hacsak nem 35 kilós nőről beszélünk, olyan, hogy "csontos arc", nincsen. Lehet valakinek annyira kiugró arccsontja hogy látványos legyen, de ritka.

Az ilyet megfelelő sminkkel lehet elérni, de annak már elmúlt a divatja.

2014. nov. 2. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

A legtöbb "cuki" arc a képeken valójában 16 réteg smink és egy rakás fotómanipuláció eredménye.Az igazi "cuki" arc még mindig nem egy kollektív tulajdonsága a lányoknak, csak akinek más az arcberendezése, az is olyan arcot szeretne.

/Olyan ez, mint a hófehér fog.Azzal is valójában csak a jelenlegi populáció 4%-a rendelkezik, mert a fogak is tartalmaznak színtesteket, így a sárgától a fehérig bármilyen árnyalatúak lehetnek és ez teljesen természetes és szájhigiéniától független.

Mégis mindenki hófehér fogsorra vágyik, mert ez az aktuális trend.Nagyjából ez a helyzet a "cuki" arccal is./

2014. nov. 2. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos már nem divat a soványság :( tudom, hogy az arcforma súlyfüggő is de valószínűleg a smink teszi, hogy látványosan csöpög a nyál a képekről.
2014. nov. 2. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A csontosabb női arc van sminkelve... úgy kenik a pirosítót, hogy nőiesebb legyen. Arról nem beszélve, hogy az ember arca folyamatosan változik. Szóval egy 15-16 éves lány esetében ne is várj ilyeneket.
2014. nov. 2. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó, én is ezt próbáltam elmagyarázni, de úgy tűnik nem fogta fel :D

Egy normális emberi lény arca

NEM

csontos.

A "csontos" arc smink hatására tűnik olyannak, de valójában nem az.

Tessék:

[link]

Ezért mondtam, újabban kiment a divatból a pirosító eszemnet használata, ezért nincsenek "csontos arcú" nők.

2014. nov. 10. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!