Milyen jelzővel illetnéd ezt a személyt?
Elköltöztek az anyukájukkal a gyerekek, de a gyerekszobát lezárta és benne hagyott pár nagyobb méretű játékot. Több hét kérés után kivett kettőt. A játékokat én vettem, illetve ajándékba kapták a szüleimtől. (Hétvégente nálam vannak a gyerekek)
Több hónap után kiderült, még maradt ott olyan játék amivel játszani tudnának. Ezt a gyerekek most kérték, mert eszükbe jutott, de nem vette ki az anya azért, mert nem akartam, hogy elvigye a lakásukba. (Ott sok játékuk van amúgy is.) Nyilván, ha gyerekek el akarták volna vinni, engedtem volna. De idáig nem jutott el a dolog.
Kérem, aki válaszol, a kérdésre tegye meg és ne a témát boncolgassa, azt könyvelje el tényként.
Akkor a részletek:
Közös hiteles lakás, még 29 év van a hitelből.
2 éve én fizetem egyedül.
A visszaköltözés szándéka miatt zárta le az ajtót, egyébként övé a kizárólagos használati jog. Viszont esze ágába sincs már visszaköltözni.
Költözéskor ott hagyta a játékokat, gondolom azért, mert nagyobb méretűek voltak. (játék babakocsi, hintaló, stb...)
Azért kellett több hétig kérni, mert a gyerekek érdekeit nem helyezi a saját érdekei elé, vagyis a válaszolók által is említett, rá jellemző jelzők miatt.
Azért tudta kivenni, mert joga van bármikor bejönni a lakásba, mivel lezárta a gyerekszoba ajtót.
Abban igazad van, hogy a játékot mindegy ki vette, viszont mivel a költözéskor lényegében kifosztotta a lakást, így e miatt mondtam neki legutóbb, hogy nem viheti el. Ezt picit megbántam, de mint írtam, ha gyerekek kérték volna, engedtem volna, hogy elvigyék.
Úgy, hogy neki is fizetnie kellene a felét.
:(
Ehhez minek kinyitni a gyerekszobát?
Nincs kulcsom és jogom sem hozzá.
Egy dolog a jog, más dolog az emberség.
Ezek szerint ez belőled is hiányzik.
Egyébként a kérdés nem az volt, hogy jogosan zárta e le a szobát.
Ezek szerint Te semmi kivetnivalót nem látsz abban, hogy a játékokat is lezárta.
Rendben...ez is egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!