Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen jelzővel illetnéd ezt...

Milyen jelzővel illetnéd ezt a személyt?

Figyelt kérdés

Elköltöztek az anyukájukkal a gyerekek, de a gyerekszobát lezárta és benne hagyott pár nagyobb méretű játékot. Több hét kérés után kivett kettőt. A játékokat én vettem, illetve ajándékba kapták a szüleimtől. (Hétvégente nálam vannak a gyerekek)

Több hónap után kiderült, még maradt ott olyan játék amivel játszani tudnának. Ezt a gyerekek most kérték, mert eszükbe jutott, de nem vette ki az anya azért, mert nem akartam, hogy elvigye a lakásukba. (Ott sok játékuk van amúgy is.) Nyilván, ha gyerekek el akarták volna vinni, engedtem volna. De idáig nem jutott el a dolog.

Kérem, aki válaszol, a kérdésre tegye meg és ne a témát boncolgassa, azt könyvelje el tényként.

2014. nov. 2. 09:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Miert ne zarhatna le? De tudod mit? Akkor zarja le a masik szobat. Akkor apuka bekoltozik a gyerekszobaba. Igy jo lesz?
2014. nov. 2. 10:10
 12/20 A kérdező kommentje:

Akkor a részletek:

Közös hiteles lakás, még 29 év van a hitelből.

2 éve én fizetem egyedül.

A visszaköltözés szándéka miatt zárta le az ajtót, egyébként övé a kizárólagos használati jog. Viszont esze ágába sincs már visszaköltözni.

Költözéskor ott hagyta a játékokat, gondolom azért, mert nagyobb méretűek voltak. (játék babakocsi, hintaló, stb...)

Azért kellett több hétig kérni, mert a gyerekek érdekeit nem helyezi a saját érdekei elé, vagyis a válaszolók által is említett, rá jellemző jelzők miatt.

Azért tudta kivenni, mert joga van bármikor bejönni a lakásba, mivel lezárta a gyerekszoba ajtót.

Abban igazad van, hogy a játékot mindegy ki vette, viszont mivel a költözéskor lényegében kifosztotta a lakást, így e miatt mondtam neki legutóbb, hogy nem viheti el. Ezt picit megbántam, de mint írtam, ha gyerekek kérték volna, engedtem volna, hogy elvigyék.

2014. nov. 2. 20:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha te fizeted egyedül a törlesztőt, akkor hogy kapott kizárólagos használatot?
2014. nov. 2. 20:39
 14/20 A kérdező kommentje:

Úgy, hogy neki is fizetnie kellene a felét.

:(

2014. nov. 2. 21:19
 15/20 anonim ***** válasza:
14 Nyisd ki a gyerekszoba ajtaját, de izibe és jelentsd be a bíróságon, hogy a megállapodásotokat nem tartja be, és kéred, a kizárólagos lakáshasználat megszüntetését részére. A te részedre meg a helyreállítását a kizárólagos használatnak.
2014. nov. 2. 21:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Ehhez minek kinyitni a gyerekszobát?

Nincs kulcsom és jogom sem hozzá.

2014. nov. 3. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:
A privat uzenetedre valaszolva (mert en privit nem szoktam irni): Tippeltem a lakas helyzetnel. Latod, mindenki elhordja mindennek az anyukat, holott jogosan zarta le a neki jaro reszt, gyerekszoba vagy sem, az nem szamit. Fejezd be az alazasat. ENnyi
2014. nov. 3. 09:19
 18/20 A kérdező kommentje:

Egy dolog a jog, más dolog az emberség.

Ezek szerint ez belőled is hiányzik.

2014. nov. 3. 18:06
 19/20 A kérdező kommentje:

Egyébként a kérdés nem az volt, hogy jogosan zárta e le a szobát.

Ezek szerint Te semmi kivetnivalót nem látsz abban, hogy a játékokat is lezárta.

Rendben...ez is egy vélemény.

2014. nov. 3. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Az emberseg beloled is hianyzik, hiszen te nem engedted, hogy elvigyek a jatokokat.
2014. nov. 3. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!