Visszaállíthatom valahogy a méltóságomat? 22/F
A történet annyi, hogy egy hete megcsaltam a barátnőmet, aki ezt tegnap megtudta és "kissé" elborult az agya.
Tegnap épp bicikliztem hazafelé, amikor azt láttam, hogy ő nagyon gyorsan közeledik felém hátulról kocsival. Olyan volt, mint aki elakar ütni, szóval begyorsítottam. Végül kicsit belassított és ugyan nem ütött rögtön el, de ott maradt szorosan mögöttem és ha csak megálltam, vagy kicsit lelassítottam volna, biztos felkenődök a motorháztetőre.
Így üldözött engem majd 20 percig az egész városon át, közben pedig kiabáltam neki, hogy hagyja abba, mert ez nem vicces, és beszéljük meg! Már keresztül-kasul, mindenféle mellékutcába, meg füves területre befordultam, hátha le tudom rázni, de nem tágított!
Végül az egyik stégről ordítva belehajtottam a folyóba és oda már szerencsére nem jött utánam, hanem elment.
Azóta nem beszélünk és nem keressük egymás társaságát, de én nagyon megalázva érzem magam emiatt. Valakinek valami ötlet, hogy hogy tegyem magam ezen túl?
Ja és igen, tudom, hogy megérdemeltem, szóval légyszíves kíméljetek az okoskodó válaszoktól!
Ez most komoly...? Ha megcsaltad, megérdemed.
De ha senkinek nem mesélte el, és te se hangoztatod, nem hiszem hogy van értelme foglalkozni vele. Ha arra gondolsz hogy a csaj mindenkinek elmesélte és most mindenki rajtad röhög, az meg egyszerű: mindenkinek elmondod hogy azért csaltad meg mert olyan volt vele a szex, mintha egy virslit eldobnánk az alagútban. Nem nagyon hiszem hogy ezt ki tudná magyarázni.
Ez a kérdés kamu. Ha hazafelé mentél, akkor miért nem mentél haza??
Lemész a járdára, bemész valahova, bemész egy panelházba stb. Lehet, hogy az alapsztori igaz, de ez az üldözéses hazugság.
Vagy akkor tényeket kérek: melyik város, milyen folyó? A Dunában nem hiszem, hogy lenne lehetőséged vagy merszed bele hajtani biciklivel. A mi falunkban egy ér csörgedezik kb. 3-4 méter szélesen, abba meg gusztusa nem lenne belehajtani senkinek.
Szóval szeretnék tényeket hallani, mert ezt így nem hiszem el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!