Köteles Virág kérdése:
Nektek mi számít legjobban egy emberben/emberen?
Figyelt kérdés
Nektek mi(k) az(ok) az elsődleges tulajdonság(ok) amik nagyon számít(anak) egy emberen és ha pl. az nem lenne meg benne akkor szóba sem állnál vele stb.?2014. okt. 27. 11:50
1/11 anonim válasza:
Empátia, őszinteség.
Én mindenkinek megadom az esélyt, senkiről nem ítélkezek előre.
2/11 anonim válasza:
Nekem a kreativitás és műveltség.
3/11 anonim válasza:
A viselkedése. Ha nem tolakodó, akkor simán beszédbe elegyedek bárkivel, később pedig alakul az ismeretség ahogyan alakul. :)
4/11 anonim válasza:
Külsőben az hogy legyen nálam magasabb :D
Belsőben legyen őszinte,vicces de komoly is.
Ne legyen: homofób,romantikus
6/11 anonim válasza:
Vékonyság, jó ha alacsony, szép arc, divatos szép haj.
Nem kell nagy mell, nagy fenék ha ennek ára a kövérség
inkább legyen lapos és vékony, az is jó ha hajlékony.
Ezekért cserébe sok mindent eltudnék viselni. 16/f
7/11 anonim válasza:
A kisugárzása, a személyisége, illetve az ápoltság. Ha valaki tolakodó, bunkó, nagyképű, azzal nem nagyon állok szóba.
N
8/11 anonim válasza:
Engem sajnos az őrült kisugárzás vonzz. Nagyon kevés ilyen nő van és talán még kevesebb szabadlábon.
9/11 A kérdező kommentje:
az utolsó válaszolót egy taps illeti! :D
2014. okt. 27. 18:48
10/11 anonim válasza:
Ne nézze le a másikat, legyen határozott, de tudjon szelíd is lenni, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!