Fiúk, tudnátok nekem egy kicsit segíteni?
A kérdésem az volna, hogy ti mennyire nézitek meg a többi srácot? A stílusukat, a hajukat?
Most abszolút nem a melegségre gondolok itt, bár, ha valaki szeretne, válaszolhat rá meleg szemmel is, de a kérdés lényegében annyi, hogy ti mennyire elemzitek ki egymást. Mind a baráti társaságból, mint az utcán.
Példának okáért a lányok megbámulják egymást, megjegyzik magukban, hogy valakinek szép a haja, jó a segge, menő a táskája, undorító a körme, vagy éppen egy útszéli ribi.
Ez a fiúknál hogyan működik?
Ennyire részletesen én nem. Ha mondjuk ruhát akarok venni vagy egy pasi valamiért megtetszik, akkor jobban szemügyre veszem, hogy mi van rajta, de kb. ennyi.
Ahogy az első mondta, mi érzéketlenek vagyunk erre a témára :D
Abszolút nem. Inkább a kisugárzás miatt nézek arra mert valami 6. érzéknek nevezett dolog erre sarkall.
De ha a divat érdekel akkor ilyen magazinokba nézek bele.
Én a nőket nézem meg speciel.
Köszönöm a válaszokat! :) Gondoltam, hogy nem ilyen formában nézitek meg egymást, de olyan hihetetlennek hangzik, hogy abszolút hidegen hagyjátok egymást, ha mégis lehomokládáztok valakit és a többi.
De akkor ez a kisugárzásos, hatodik érzékes dolog hogyan működik (vagy hogyan kérdezzem na :D)?
Mondjuk 100-as skálán 0,000001.
Ebből kifolyólag homokládázni sem szoktam, tőlem úgy néz ki, ahogy akar, és ahhoz vonzódik, akihez akar (egyetlen kivétel, ha én vagyok a célpontja, de szerencsére eddig ez a balsors elkerült).
A kisugárzásos, hatodik érzékes dolog meg valószínűleg a következőképpen működik:
1. nem ugyanaz a válaszoló közönség, mint a meleg-téma kérdéseknél (no kisugárzás, yes egyéni hozzáállások).
2. az öt érzék valamelyikének (vagy együttesének) nem tudatosódó tapasztalásából: vagyis azért ösztönösen megnézem az éppen szembejövő fószert, de a következő pillanatban már el is felejtem, hogy valaha is létezett; és amikor szóba jön egy hozzá hasonló küllem, akkor hirtelen előkerül a lomtárból, hogy ilyet már láttam valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!