Miért érdeke 1-2 csajnak az hogy "kinyírjanak" egy normális srácot?
Figyelt kérdés
Teljes mértékben elegem van abból hogy folyamatosan 3-4 csaj baszogat, köcsög velem, ellopja a cuccaimat és azt hiszik hogy én csak azért létezem mert nekik kell valaki akit basztatni lehet.
Nem verem meg egyiket sem, ez logikus. Nem fogok egyiknek sem megmondani hogy mekkora egy egoista álszent kis r_ibanc, mert akkor a többi is rám száll.
Mi a francot lehet ilyenkor tenni ? Meg tudnám már ölni az összeset. 3 évig barát, 2 hónapja a legbunkóbb ellenség. Ötlet ?
2014. okt. 21. 19:00
11/11 anonim válasza:
Biztos van rá valami oka. Ha akár ilyen nagyon apró is, de van. Meg hát a lányok őrültek de tényleg. Próbálj beszélni egyedül vele és komolyan megmondani neki (nem trágár szavakkal) hogy ez nagyon kellemetlen és nem érted miért csinálja ezt. Esetleg mondhatod hogy bármit is tettél amitől ilyen lett sajnálod és hogy szeretnéd ha jóba lennétek. Szerintem ezt hallaná a legszívesebben. Amúgy nem tudom, csak tapasztalatból mondom mert nekem is volt elmebeteg tinip_csa korszakom de szerencsére elmúlt aránylag hamar. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!