Ha jó néhány embernek futja százezres mobilra, tetkókra, márkás ruhákra, miért akar kölcsön kérni azért, mert nem tudja a számlákat fizetni?
Nekem is van ilyen ismerősöm. Sose adnék kölcsön neki. Többet keres, mint én, csak elszórja hülyeségekre, persze a számlák nincsenek befizetve és már több százezres tartozást halmozott fel. De a buli meg a rongyrázás az megy folyamatosan.
Egyébként olyasmi lehet mögötte, hogy mással nem tud kitűnni, csak a külsőségekkel. Így akar "menő" lenni, így akar elismerést kiváltani másokból. De a látszat sokszor megtévesztő. Kicsit megismersz valakit és már össze is omlott a színjáték.
Én nem ismerek ilyen embereket. Olyat már láttam, hogy egy átmeneti, nem várt, nagyobb kiadás jött, amire nem készültek és úgy kértek kölcsön, de olyat nem, hogy nem fizeti ki a villanyszámlát, inkább megvesz egy százezres mobilt és a számlára meg kölcsönkér.
Ha te ismersz ilyet, egyszerűen nem kell neki kölcsönadni és kész.
Akik ennyi pénzt adnak ki mobilért,és tetkósok (a "márkás ruhák" szerintem tiritarka feltünősködős kínai hamisítványok),azokat hívják ócska pr0liknak.
Az ilyen emberek tulajdonságaik közé tartozik a nagyfokú primitívség.
Mivel semmi kultúrált programjuk,és belső értékük nincs,csak az utcán lógni,inni,szotyizni,bagózni,ezért számukra a legfontosabb a külsőség minden áron.
A spanok,meg a banda a villyanyszámla befizetést érvényességét sosem látja,de a mobilt,meg a tetkót igen.
Az ilyenekhez hozzátartozik még,hogy drága mobilon(ami amúgy lehet,hogy lopott)sosincs egység,csak megcsörgetésre jó,és általában részletre vett készülékek.
És akkor még jön a többi tipikus dolog,ezeréves széthajtott TDI-k agyonpatkázott alufelnivel,de a biztosításra nem telik,meg örök sárga villogó üzemanyagszintjelző,stb.,stb...
Szóval,igen,vannak ilyekek,sokan sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!