Milyenek a koreai emberek?
Figyelt kérdés
Milyen szokásaik vannak? Jó/rossz?
Miben mások, mint mi? Milyen lehet az élet Koreában?
2014. okt. 18. 11:02
1/4 anonim válasza:
Én szeretem a koreai emberek viselkedését, bár elsőre rettentően mások, de ha kicsit mögé nézel a dolgoknak akkor van értelme a sok furiságnak. szabad kérdezni miért kérdezed? Tán kiköltözöl?
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtál:)
Nem, nem költözöm ki... egyelőre még biztos nem.
De gondolkodok rajta, hogy amint elérhető lesz számomra a költözés lehetősége, ne Magyarországon éljek tovább, és ázsiai országok, vagy London jönne szóba. :)
2014. okt. 18. 14:00
3/4 rododendron válasza:
én laktam seoulban és alapvetően kedvesek meg segítenek már ha megértik mit szereznél mert angolul nem nagyon tudnak. esetleg a fiatal jobb egyetemeken tanuló diákok, orvosok, mérnökök, üzletemberek. mondjuk ha bemész egy étterembe ráböksz hogy mit kérsz meg hányat azt megértik. a tömegközlekedés nagyon király, meg vannak olyan kerületek ahol mindig zajlik az élet és olyan mint egy fesztivál. na az nagyon menő. sokat járnak karaoke bárba és pc szobákba vagy más játék termekbe, és még többet piálnak. ott nem gáz ha egy pasi sminkeli magát, ezért nem ritkán elő is fordul. túl sokat dolgoznak, erre sajnos többeknek rá is megy a családja, egészsége. első a munka, második a haverok, harmadik a család a legtöbb koreai férfi számára, persze ne általánosítsunk mindig vannak kivételek. sokat dohányoznak, és nagyon felszínesek abból a szempontból hogy pl a külső sokkal fontosabb mint a belső, ez szerintem európában azért nem ilyen. a fiatalok körében kb két véglet van. vagy nagyon csinosan öltöznek, mint aki éppen randira igyekszik pedig csak a szomszédos kisboltba ugrik le vagy úgy utazik a metrón mint aki elfelejtette lecserélni az otthoni pizsamát/ susogós mackót valami metróra való ruhára. de ami a legdurvább, nem izzadnak!!! hihetetlen. a 35 fokos, kegyetlenül párás időben sem!!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Hasznos volt!!:)
2014. okt. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!