Mi a véleményetek a páwa srácokról?
Nem azokra gondolok, akik alapból rendesek, csak jól akarnak kinézni, velük semmi bajom nincs.
Hanem azokra akik beképzeltek,k*csögök,verik magukat a semmire.Rózsaszín csőgatyában szaladgálnak az utcán, 2 kilós bikalánccal a nyakukban, vagy épp nagy kereszt van a nyakukba, de egy Miatyánkot nem tudnának elmondani. Ecsethajuk van (teljesen rövid, középen egy 3-4 centis csík meghagyva).Facebookra minden nap töltenek magukról pucsítós,feszítős képeket, hogy ők milyen izmosak, meg kockahasuk van, de egy szikra izom nincs rajtuk,egy fekvőt nem tudnának megcsinálni, tiszta pálcikaemberek, kockahas is max azért van mert olyan vékonyak.<----Na ezeket utálom, olyan irritálóak számomra, a beképzelt viselkedésükkel, meg úgy alapból a kinézetük..Tudom a sablonszöveget, hogy ha nem tetszik ne figyeljek rájuk, de ez elég nehéz amikor minden 10. srác aki szembejön velem ilyen..
Az a helyzet hogy ez az irányzat Dél-Amerikából és az Államokból jött, ahol a négerek élnek így.
Itthon nem azért szégyen mert népszerű ez, hanem mert senkinek nem telik "2 kilós" arany láncra. Ráadásul a négerek összelopják a cuccaikat, a drog árából megveszik a ruháikat, tehát ők párhuzamot vonnak a napi életvitelükkel, és a kinézetükkel.
Ráadásul némelyik fegyverrel járkál, tehát azok igazi "páwa" emberek.
Itthon kinézem őket amelyik teszi magát, azzal nincs bajom ha valaki jól akar kinézni mert én is erre törekszem, de nem mutogatom a cipőmet közösségi oldalon, és nem csinálok fél csupaszon farmerban konditermes képet se.
22F
Jajj most a négerekről eszembe jutott ,amikor letolják a nadrágot a s*ggük alá..Na az még egy visszataszító látvány.Igen Dél-Amerikában, ez a divat és tényleg onnan került ide, de mondjuk ha a négerek csinálnak magukról félpucér képet, akkor az nem minden esetben annyira gáz, mert azért van köztük jó pár akin van egy kis izom.
Baráti társaságom megvan, ők hála a jó istennek távol állnak ettől a stílustól..Közösen szoktuk kifigurázni az ilyen embereket :D
Háát..Ez az evolúció eléggé el van fuserálva :D
Mostanában még legalább van sok olyan ember, aki így normálisabb.De ha a mai tinik 80%-a, és néhány felnőtt is a hátsója alatt hordja a nadrágot..Akkor mi lesz 20 év múlva?Alsónadrágban fognak szaladgálni az emberek?
az meg még külön felháborító, hogy sok csajnak ez jön be...
most komolyan férfit akarnak maguknak vagy plázacicát?
nem azt mondom, hogy egy férfi ne adjon magára, de ez az új trend már tényleg elég b*zis
rózsaszín csőnadrág? 20 éve ilyenben ki sem mertek volna menni az utcára :D
multkor éppen vásárolni voltam és lépten nyomon azt láttam, hogy "férfiak" perceket töltenek a tükrök előtt és igazgatják az ecsetfejüket
komolyan mondom már rosszabbak mint a nők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!