Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ha egy fiú túlzottan...

Lányok, ha egy fiú túlzottan kedves veletek, akkor bunkónak tartjátok?

Figyelt kérdés
pl: nem ismer annyira, de nagyon szépeket mond, stb.
2014. okt. 15. 11:19
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Bunkónak biztos nem, hisz a túlzott kedvesség semmiképp sem bunkóság. Viszont személy szerint én sokszor elég taszítónak találom ezt is. Nehéz úgy beszélgetni valakivel, hogy közben folyton édeskedik. Olyan érzésem van tőle, hogy nem is érdeklem, csak mihamarabb le akar venni a lábamról hogy a "lényegre térjen". :S
2014. okt. 15. 11:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Amire te gondolsz az amikor valaki bizalmaskodik, tolakodó.

Az bunkó dolog igen.

Ne mondjon szépeket egy félig idegen, az a párom dolga.

Az a baj, hogy sok férfi képtelen emberként közeledni egy nőhöz. Csak a prédát látják. Ne azt lássa, értékelje bennem, hogy szép a szemem és hasonlók.

Hanem az ennél mélyebb dolgokat.

Ezért sincs férfi-nő barátság, csak a filmekben.

2014. okt. 15. 13:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem két dolog jut eszembe ilyenkor. Az egyik hogy megfektetni tervez a másik hogy csórikám bedőlt "a csajokat a nyál csábítja" tévhitnek. Engem nagyon zavar ha túlzásba esnek. De engem az is ugyan ennyire irritál ha a párom esik túlzásba. Szóval ugyan nem bunkóság de legalább annyira taszító.
2014. okt. 15. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!