Milyen pozitív dolog van abban, ha "szellem" vagyok?
Az emberek nem vesznek észre, rám se néznek, barátaim nincsenek, a pasim minden igyekezetem ellenére hanyagol (napi egy mondat túl sok neki)... Mi jó oldala lehet ennek a szellem-életnek?
22/L
Nekem 17 nap múlva lesz a születésnapom, több mint valószínű, hogy anyámon kívül senki más nem fog emlékezni rá.
Én elfogadtam a magányt, nem is törekszem párkapcsolatba lépni, mert tudom, hogy az életunt, nem törődöm természetemmel nem tudnék érzelmileg kielégíteni egy lányt sem.
Hogy mi a jó oldala ennek? Senki se tud megbántani engem, nincs vesztenivalóm, nincs kötelességem senki iránt. Számomra mondjuk könnyebb ez, mert alapból introvertált vagyok.
Egy szó: Kitartás.
19/F.
Gondolom ti is introvertáltak vagytok. Én konkrétan élvezem a helyzetet perpillanat. Kell mindig valami, amivel lekötheted magadat és közben ha mégis lenne olyan, aki még szóba áll veled, akkor néha szólj nekik, hogy menjetek el ide-oda egyet beszélgetni.
Néha ki kell mozdulni, de egyébként jobb egyedül.
26/F
köszi
Én járok ki, csak egyedül pl. étterembe simán beülök egyedül, vagy járok futni, bicajtúrákra, sokszor még éjjel is kimegyek körbenézni a városomban, elmetrózgatok, kirándulni is egyedül járok, csak sokszor rossz érzés látni a baráti társaságokat h milyen jól nevetnek, én pedig egyedül nevetni nem szeretnék, mert még bezárnak vhova :D
Én is ilyen éjjel kirándulós vagyok, régebben még temetőkbe is bementem, ott mindig különös békességet érzek, pedig a legkevésbé sem vágyom arra, hogy végleg odakerüljek.
Jó oldal? Például amikor már az ellenőr is elmegy melletted (velem párszor megesett), az már mulatságos - ide nekem a láthatatlanná tevő varázsgyűrűt. :)
"én pedig egyedül nevetni nem szeretnék, mert még bezárnak vhova :D"
Ha kikívánkozik, ne tartsd vissza, talán láttad a netes videót, ahol a pasas vihog a metrón, és idővel mindenki rákezdni, aztán leszáll a fószer, átül a szembejövő szerelvénybe, és kezdi az elejéről. Senki sem akarja bezárni. Ez inkább ilyen társadalmi ráhatás, hogy amíg bárki a világon szenved, neked is tilos boldognak lenned.
köszönöm!
A pasim 1000 km-re van tőlem és hetente 3 alkalommal hajlandó velem beszélni 1 órát, találkozni meg 3-4 havonta.... Mondhatom marha sokat segít !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!